![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
17. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné papriky masem a rýží: Papriky vydlabeme, popřípadě spaříme v horké vodě, aby nebyly příliš ostré. Rýži podusíme skoro do měkka. Maso nakrájíme na kousky a dusíme na polovině tuku a cibuli. Když je měkké, nakrájíme je na dr ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety v česnekové směsi: Kotlety naklepeme, osolíme, poprášíme moukou, opečeme na sádle a vyjmeme. Na sádle zpěníme česnek pokrájený na kolečka, proužky kapie, přidáme zpět kotlety, podlijeme vodou, opepříme, dáme bobkový lis ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety se salámem: Kotletky lehce naklepeme, osolíme, posypeme oreganem, bazalkou. Vložíme do pekáčku. Na každou kotletku položíme kolečko šunky a suchého salámu. Dáme zapéci. Podléváme vývarem dle potřeby. Až jsou ... ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Farmářské kyselé zelí: Nakrájejte maso, opepřete, osolte a osmažte s cibulí na másle. Přidejte papriku, zamíchejte a dosmažte. Přidejte moukou, míchejte až zezlátne. Pak přidejte koření, kyselé cibulky a víno. Přidejte troc ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso po s-čchuansku: Vepřové maso nakrájíme na nudličky. Jednu kávovou lžičku Solamylu rozmícháme ve lžíci vody, přidáme vejce, sůl a vše rozšleháme vidličkou. Do této směsi zamícháme nakrájené maso a necháme chvíli odlež ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mandlové medailonky s pepřovou omáčkou: Z panenky nakrájíme medailonky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na pánvi. Na druhé pánvi si opražíme mandle. Jednotlivé medailonky pak obalíme v mandlích. Podáváme s pepřovou omáčkou, na kterou sm ... …více»
|
![]() |
16. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová bašta po česku: Kotlety omyjeme, osušíme, naklepeme a nařízneme po okrajích. Z obou stran je osolíme a posypeme kmínem. Upečeme je na sádle v troubě nebo připravíme na pánvi jako minutku. Na rozpůlené klobáse vytvoří ... …více»
|
![]() |
16. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Guláš šmakmistra Šulce: Na sádle necháme zesklovatět nakrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na větší kostky (asi 4 cm) a za občasného zamíchání necháme opéct ze všech stran. Potom osolíme, přidáme protlak a orestujeme. Ok ... …více»
|
![]() |
16. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Těstoviny s uzeným kolenem a zelím: Do vody si dáme vařit koleno. Také těstoviny dáme vařit. Do dalšího kastrolu dáme vařit zelí. Na oleji si osmažíme na drobno nakrájenou cibulku. Až je koleno uvařené, ale opravdu musí být do měka uvař ... …více»
|
![]() |
16. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nadívaný vepřový kotlet: Do kotlety ne moc tučné, alespoň 4 cm silné, prořízneme kapsu, do které dáme oloupaný párek a malou znojemskou okurku. Kapsičku zašijeme párátkem, kotlet obalíme v hladké mouce smíchané se sladkou pap ... …více»
|