![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
18. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Senické vepřové řízky: Z očištěné a omyté vepřové kýty nakrájíme menší řízky, které naklepeme, okrajové blány nařízneme, potřeme je rozetřeným česnekem se solí a z obou stran opečeme na rozpáleném oleji. Opečené řízečky vyj ... …více»
|
![]() |
18. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní vepřové - šuej-ču-žou: Maso pokrájíme na tenké plátky a namočíme do směsi ze soli, vejce a ze solamylu rozmíchaného s vodou. Po 20 minutách vložíme maso do pánve s trochou rozehřátého oleje, za stálého míchání osmahneme, vy ... …více»
|
![]() |
18. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bratislavská vepřová plec: Připravíme si celý kus vepřové plece. Ta zůstane po celou dobu vaření vcelku.
Na tuku si osmahneme 1-2 jemně krájené cibule dozlatova a na tomto základu si plec orestujeme. Přidáme hrubě strouhanou ... …více»
|
![]() |
18. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Šašlik v pomalém hrnci: Maso napíchujte na špejle střídavě s cibulí a paprikovými lusky.
Do malého hrnce nalejte vodu, rozmíchejte v ni rajský protlak a kečup, lehce osolte a opepřete.
Do hrnce přidejte šašliky, zakryjte p ... …více»
|
![]() |
18. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Rarášek v alobalu: Vepřové plátky naklepat, osolit, opepřit, na jednu polovinu řízku narovnat na kolečka nakrájenou cibuli, plátek slaniny, pokrájenou papriku, 1 celou feferonku, 10g másla. Na omaštěný čtverec alobalu p ... …více»
|
![]() |
18. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Grilované závitky z vepřové kýty: Maso lehce naklepejte, posypte petrželkou, rozmarýnem, šalvějí a hořčicí. Osolte a opepřete. Pokryjte jej šunkou a stočte do rolády. Ostrým nožem roládu nakrájejte na 2 cm kolečka. Ihned je napichujte ... …více»
|
![]() |
18. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maso Vlada Müllera: Vepřové maso nakrájíme na malé kostičky a osolíme. Vložíme do misky, přidáme olej, sojovou omáčku a solamyl, pořádně promícháme a necháme uležet.
Na pánev nalijeme trošku oleje, když je rozpálený, př ... …více»
|
![]() |
18. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová kýta na pivě: Na oleji opražíme maso (nakrájené na kostky), přidáme kečup, posolíme, přidáme česnek (může být i pasta), pepř. Poté zalijeme pivem a dusíme. Nakonec přidáme cibuli (na drobno nakrájenou) a pórek (na ... …více»
|
![]() |
18. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízky s taveným sýrem: Maso nakrájíme na plátky, osolíme, okořeníme, posypeme kořením a naklepeme. Z jedné strany je potřeme taveným sýrem. Nastrouhané brambory smícháme s vejci, moukou, aby vzniklo středně husté těstíčko. ... …více»
|
![]() |
18. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová přírodní pečeně: Maso osolíme, okmínujeme, přidáme na plátky nakrájený česnek, podlijeme vodou a v troubě upečeme. Zeleninu omyjeme, brokolici a květák rozdělíme na růžičky, karotku nakrájíme na kolečka a vše povaříme ... …více»
|