![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
14. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové s dušenou mrkví: Drobně nakrájenou civuli osmažíme na sádle, přidáme na kostky nakrájené maso, opečeme, osolíme a podle chuti opepříme. Pak přidáme očištěnou, na kolečka nakrájenou mrkev, podlijeme vodou a dusíme domě ... …více»
|
![]() |
14. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové na jablkách: Jablka oloupeme a nakrájíme na plátky. Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Na pánvi rozpustíme máslo, vložíme jablka a po chvíli přidáme maso. Restujeme do měkka. Podáváme s rýží ... ... …více»
|
![]() |
14. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pestré závitky: Omyté, osušené řízky vyklepeme dotenka a posolíme. Očištěnou mrkev jemně nastrouháme, pažitku nadrobno nakrájíme. Řízky posypeme vrstvou mrkve, na to vrstvou pažitky a doprostřed vložíme špalíček sý . ... …více»
|
![]() |
14. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Chalupářský šmytec : Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, opaprikujeme, očesnekujeme, zakápneme troškou oleje a necháme asi 2 hodiny v chladu uležet. Maso prudce opečeme na horkém oleji, a když je napůl hotové . ... …více»
|
![]() |
14. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ďábelské řízky: Všechny suroviny smíchat a trochu ušlehat. Do směsi naložíme maso na 4 - 5 dnů. Pak už jen usmažit a sníst! ... ... …více»
|
![]() |
14. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zeleninový guláš s masem z vepřovky: Na tuku z konzervy osmahneme cibuli. Přidáme zeleninu, na menší kousky brambory a mírně podlijeme. Do směsi rozdrobíme masox a dusíme do poloměkka. Vmícháme na menší kousky pokr. maso z konzervy, česn ... …více»
|
![]() |
14. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené plátky naší rodiny: Plátky naklepeme, nakrojíme, NESOLÍME, opepříme a rychle osmahneme na sádle, aby se maso zatáhlo. Naskládáme do remosky nebo jiné zapékací mísy, poklademe celou plochu tenoučkými plátky oloupané cibul ... …více»
|
![]() |
14. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ďábelské ražniči: Z kýty nakrájíme malé medailonky, mírně naklepeme, osolíme, opepříme a naložíme do oleje, do kterého zašleháme grilovací koření, chilli koření a worcester. Necháme odležet v chladničce. Uleželé plát . ... …více»
|
![]() |
14. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cikánské vepřové žebírko: Nasekaná žebírka naklepeme, okraje nařízneme, potřeme česnekem utřeným se solí a rychle opečeme v horkém oleji po obou stranách. Společně se žebírkem opečeme plátky slaniny, obojí vyjmeme a ve výpek . ... …více»
|
![]() |
14. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové řízky po myslivecku: Žampiony nakrájené na plátky orestujeme na rozpáleném oleji. Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme protlakem smíchaným se strouhankou (část protlaku si schováme) a pokryjeme dušenými žam . ... …více»
|