![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
2. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové medailonky na houbách: Sušené houby namočíme do studené vody (čerstvé očistíme a pokrájíme na plátky). Z každé panenky nakrájíme čtyři medailonky a lehce je naklepeme. Slaninu nakrájíme na delší plátky. Maso obtočíme slanin ... …více»
|
![]() |
2. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Holoubkovský špíz: Vepřové maso a roštěnku nakrájíme na malé kousky, osolíme a opepříme.
Připravíme kousky slaniny, cibule a rajčat.
Ochuceného mletého masa, které smícháme s mlékem, nasáklou žemlí, trochou hladké mou ... …více»
|
![]() |
2. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Finský pekáček: Maso nakrájené na kousky opečeme spolu s hrubě nakrájenou cibulí na lžičce oleje. Osolíme, podlijeme vodou a dusíme doměkka pod pokličkou.
Pak přidáme nové koření a nakrájené brambory a podle potřeby ... …více»
|
![]() |
2. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bůčkové roládky: Libový bůček na krájíme na plátky, naklepeme, posolíme, popepříme, potřeme hořčicí a posypeme Gyrosem, naplníme kysaným zelím, zavineme, upevníme párátkem, aby se při pečení závitky-roládky nerozevíra ... …více»
|
![]() |
2. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Klokočínský kotlet: Kotlety naklepeme. Dáme je do kastrolu s cibulí, česnekem, kmínem a sladkou paprikou. Dusíme ve vlastní šťáně do poloměkka. Přidáme kysané pokrájené zelí, a dodusíme do měkka. Nakonec přidáme kopr, a ... …více»
|
![]() |
2. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové kotletky s mangovou omáčkou: Kotlety potřete olejem, osolte a opepřete. Umístěte je na grilu a 10 min. je z každé strany grilujte, aby byly propečené. Na omáčku mango oloupejte, vypeckujte a pokrájejte na kostičky. Rozmixujte doh ... …více»
|
![]() |
2. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chatařská nádivka: Do mísy dáme nadrobno nakrájený bůček a vuřty, přidáme na kostičky nakrájené žemle zvlhčené mlékem, vejce ušlehané do pěny, sůl, pepř, jemně usekané natě a dobře promícháme. Tuto směs naplníme do másl ... …více»
|
![]() |
2. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dřevorubecký guláš: Gulášová šťáva: Na tuku orestujeme nakrájenou cibuli, zaprášíme hladkou moukou a mletou paprikou, zarestujeme, zalijeme vývarem, promícháme, přidáme kečup, utřený česnek, sůl, pepř, kmín, majoránku a ... …více»
|
![]() |
2. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Grilované pikantní kotlety: Nejdříve připravíme naporcované kotlety, které naklepeme a na okrajích nařízneme, aby se při grilování nezkroutily. Na marinádu v misce smícháme 1 lžíci plnotučné hořčice, 2 lžíce oleje, 1 vrchovatou ... …více»
|
![]() |
1. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová pečínka v mrkvi: Špalík vepřové kotlety mírně svrchu nařežeme do tvaru mřížky. Nesmíme nařezávat moc do hloubky, aby se maso nerozpadlo. Maso potřeme olivovým olejem, pokapeme worcesterovou omáčkou, posypeme kořením a ... …více»
|