![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
30. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso s paprikami: Prošpikujeme vepřovou kýtu slaninou a česnekem. Maso osolíme, opepříme a dáme do pekáče. Poté pokryjeme 4 plátky slaniny, přidáme nakrájenou cibuli, podlijeme trochou vody a zvolna pečeme zakryté do p ... …více»
|
![]() |
30. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřový jazyk po čínsku: Jazyky nejdříve asi 10 min. blanžírujeme ve vařící vodě. Vychladíme ve studené vodě a nožem oloupeme z jazyků zrohovatělou sliznici. Důkladně opereme a dáme vařit do nálevu, který jsme si předem připr ... …více»
|
![]() |
30. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Mexické kotlety: Důkladně promíchejte olej, vodu a obsah sáčku Kotányi marináda Kotlety mexické. Po 5 min. přelijete marinádou připravené maso a nechte v chladu alespoň 60 min. marinovat. Poté maso připravte na grilu ... …více»
|
![]() |
30. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bůčkové špalíčky: Vepřový bůček - špalíčky posypeme solí a drceným kmínem. Rychle je opečeme ze všech stran na pánvi potřené olejem. Zelí ve sladkokyselém nálevu scedíme, zelí nasypeme do pekáčku, pokryjeme špalíčky i ... …více»
|
![]() |
30. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Ananas v troubě: Oloupaný ananas nakrájíme na plátky a vykrojíme střed. Plátky rozpůlíme, posypeme rozdrobenými kousky piškotů a přidáme kousek másla. Dáme zapéci do trouby. Podáváme s plátky pečeného vepřového masa. ... …více»
|
![]() |
30. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové karé na cikánský způsob: Vepřovou plec nakrájíne na malé nudličky, osolíme, opepříme a na oleji opečeme. Na jiné pánvičce na tuku roztavíme nakrájenou slaninu, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, hrubě nasekaný česnek, osma ... …více»
|
![]() |
30. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fazolák:
Fazole na jeden den namočíme do studené vody, pak vodu vyměníme, přidáme tymián a uvaříme doměkka. Nadrobno nakrájenou cibuli orestujeme s masem na oleji. Podlijeme vodou a dusíme. Když je maso mě . ... …více»
|
![]() |
29. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Krkovička na pivu s lepenicí: Krkovičku omyjeme, osušíme (tučnější můžeme svrchu naříznout do mřížky), osolíme, opepříme a pokmínujeme. Maso opečeme na tukem potřené pánvi ze všech stran, aby se zatáhlo. Přendáme ho do pekáčku, .. ... …více»
|
![]() |
29. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Alobalové tajemství: Postup přípravy receptu:
Maso, játra, slaninu, hlívu i papriky očistíme a nakrájíme na nudličky, špekáčky i oloupané brambory na osminky a cibulku nasekáme nadrobno.
Všechny suroviny smícháme v m ... …více»
|
![]() |
29. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rumcajsův guláš z pečeného bůčku: Na sádle z upečeného bůčku osmahneme drobně nakrájenou cibulku, rozpustíme v ní pálivou a sladkou mletou papriku a přidáme kysané zelí. Necháme prohřát s pečeným bůčkem nakrájeným na kousky a pórkem . ... …více»
|