![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
13. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažená anglická jehla: Suroviny nakrájíme na kousky a postupně napichujeme na jehlu. Vše obalíme v trojobalu a smažíme, dokud není masíčko propečené.
... ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Steak Dalibor: Vepřový kotlet naklepeme, okořeníme a ugrilujeme. Na pánvi provaříme kečup s křenexem a dochutíme. Steak přelijeme omáčkou a zapečeme s hermelínem.
... ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sváteční Babča koule: Větší tenký vepřový plátek naklepeme, osolíme a opepříme (ještě možno potřít hořčicí). Na něj položíme plátek šunky (nebo šunkového salámu. Dále přidáme nadrobno nakrájenou červenou kapii, sterilované ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špízy z vepříka: Cibuli oloupeme a nakrájíme. Papriky očistíme a zbavíme jadérek, nakrájíme na kousky (3 x 4 cm). Rajčata umyjeme, nakrájíme na osminky.
Maso osolíme, opepříme a okořeníme paprikou. Jehlu vezmeme do r ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová kýta Nicol: Plátky vepřové kýty naklepejte a osolte. Každý plátek naplňte šunkou a sýrem a obalte v mouce. Rozehřejte olej a plátky v něm orestujte. Když jsou hotové, vyjměte je a olej slijte. Do pánvičky přidejt ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová kýta s broskvemi a zeleným pepřem: Cibuli i česnek oloupeme a nasekáme na drobno. Celer omyjeme, očistíme a nakrájíme na tenké proužky. Smícháme brandy s rozmarýnem, bobkovými lístky, cibulí i česnekem a přidáme k celerovým proužkům. K ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová masová pochoutka: Kýtu s bůčkem osolte a okmínujte. V rozehřáté troubě pečte za občasného podlévání vodou na 200 °C dozlatova asi 45 min. Upečené maso nechte vychladnout a pak vše i s výpečky a šťávou rozmixujte, aby v ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová panenka a zelenina na grilu: Nejdříve si připravíme marinádu z bílého vína, citrónové šťávy, česneku, bylinek a pepře. Maso nakrájené na plátky touto směsí potřeme, uložíme do vhodné mísy, zalijeme olejem a necháme marinovat přes ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněná vepřová panenka se špenátem: Panenku naplníme spařenými špenátovými lístky a šunkou. Okořeníme a zprudka opečeme ze všech stran. Troubu rozehřejeme na 200 stupňů a maso pečeme 10 minut. Hotové panenky nakrájíme.
... ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová pečeně po česku: Opláchnuté a osušené maso potřeme česnekem utřeným se solí, posypeme drceným kmínem, vložíme do pekáče a podlijeme sběračkou vody. Pečeme za občasného podlití, otočení a přelití vypečenou šťávou. Když ... …více»
|