![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
13. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety se slaninou a celerem: Kotlety omyjeme, osušíme a odstraníme kosti. Do každé prořízneme ostrým nožem kapsu. Řapíkatý celer očistíme a nakrájíme na kousky. Z jablek vykrojíme jádřince a dužinu nařežeme na kostičky stejně jak ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová pečeně s omáčkou Robert: Celý kus masa opečeme na oleji ze všech stran, potom k masu přidáme drobně pokrájenou cibuli, kterou necháme zrůžovět a vše podlijeme bílým vínem a vývarem. Přidáme bobkový list, pepř, tymián, sůl a ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízky a la Louis: Řízky naklepeme, obalíme v mouce a zprudka opečeme po obou stranách na polovině másla a oleje. Potom je osolíme, opepříme, zalijeme vínem a necháme dusit do měkka. Můžeme přidat i sklenku koňaku.
Raj ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené zelí: Kysané zelí udusíme na cibulce. Rýži uvaříme do měkka. Vepřové maso pokrájíme na kousky, udusíme na cibulce. Do kastrolku klademe vrstvu zelí, rýže a masa. Nalijeme na to šťávu z masa a zalijeme kysan ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vrabec z vepříka: Vepřové maso nakrájíme na větší kousky, bůček vykostíme a nakrájíme na silnější plátky. Maso osolíme a opepříme. Do pekáčku vložíme nahrubo nakrájenou cibuli, oloupaný a nasekaný česnek (ne rozdrcený! ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Americká sekaná: Ve velké míse smícháme masa s česnekem, cibulí, paprikou, worcesterskou omáčkou, sojovou omáčkou, kečupem, pepřem, strouhankou a vejcem. Řádně smísíme a vytvarujeme ho do podlouhlého zploštělého válce ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Babiččina kapsa: Řízky nakrájené z vepřové kýty mírně naklepeme. Jednu polovinu potřeme směsí z pomletého bůčku, mléka, vejce a koření. Přehneme napůl a mírně očesnekujeme, pokmínujeme, vložíme do pekáče potřeného sád ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené vepřové na zelenině s čočkou: Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Mrkev, celer, řapíkový celer a pórek očistíme. Mrkev nakrájíme na půlkolečka, celer na kostičky, řapíkatý celer na špalíčky, pórek na silnější kolečka. Maso očist ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chop - suey z vepřového masa: Maso pokrájíme na kostičky, opečeme v oleji dohněda a vyjmeme. Do tuku přidáme nadrobno nakrájenou zeleninu a houby, ochutíme sójovou a chilli omáčkou, vínem a octem. Maso vložíme zpět a promícháme. P ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krátký zobák: 1. Kýtu naklepejte, rozdělte na 2 kusy, osolte, opepřete a na grilu opečte z obou stran cca 4 minuty.
2. Zakysanou smetanu smíchejte s česnekem.
3. Maso naskládejte na talíř s opečenými bramborovým ... …více»
|