![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
13. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Domácí vepřová konzerva: Vepřové kostky osolíme, dobře promícháme a raději ještě promneme se solí, než je natlačíme do sklenic. Nahoru každé sklenice můžeme položit vepřovou kůži. Koření svaříme v přiměřeném množství vody a h ... …více»
|
![]() |
12. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová svíčková s hořčičnou kůrčičkou: Předehřejeme troubu na 200 stupňů Celsia. Velkoryse osolíme a opepříme maso, a celé ho potřeme hořčicí.
Smícháme strouhanku, česnek, rozmarýn a maso hustě posypeme touto směsí, nadbytek setřeseme. Vl ... …více»
|
![]() |
12. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová pečeně na fenyklu: Vepřové maso nakrájíme na plátky. Osolíme a opepříme. Potřeme česnekem a posypeme fenyklem. Takto připravené maso uložíme na 2 - 3 hodiny do chladničky. Cibuli nakrájíme nadrobno. V pánvi rozpustíme o ... …více»
|
![]() |
12. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové filé na bílém víně: Vepřové maso omyjeme a osušíme, z obou stran opepříme, osolíme a potřeme hořčicí. V pánvi rozehřejeme trochu oleje a filé v něm z obou stran opečeme. Zapékací formu vymažeme tukem. Opečené filé uložím ... …více»
|
![]() |
12. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové filé s cviklou: Maso opláchneme, osušíme a napříč přes vlákno nakrájíme na plátky asi 1,5 cm silné. Plátky vyválíme v koření Garam Masala a pokropíme 2 lžícemi oleje. Uložíme na 3 hodiny do chladu. Sem tam promícháme ... …více»
|
![]() |
12. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové medailónky Fajnšmekr: Z panenky nakrájíme medailónky (3 ks na porci), jemně naklepeme, okořeníme a z obou stran opečeme. Na jednotlivé medailónky dáme náplň a zapečeme. Ve výpeku na pánvi orestujeme moučné máslo, zalijeme ... …více»
|
![]() |
12. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová pečeně v pivní marinádě: Maso posolíme a posypeme kmínem. Vložíme do vhodné mísy a zalijeme marinádou připravenou z piva rozmíchaného s olejem. Misku zakryjeme kusem alobalu a necháme marinovat v chladu. Během marinování maso ... …více»
|
![]() |
12. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové na ananasu: Vepřové maso drobně nakrájíme, vložíme na nakrájenou, na oleji zpěněnou cibuli a za stálého míchání osmahneme. Přidáme prolisovaný česnek, koření, sůl a několik lžic vody a dusíme doměkka. Přidáme olo ... …více»
|
![]() |
12. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové na bramboráčcích: Panenskou svíčkovou nebo libovolné vepřové maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a necháme odležet. Oloupanou cibuli nakrájíme na tenké plátky. Maso posypeme hladkou moukou a opečeme na oleji. ... …více»
|
![]() |
12. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové na žampiónech s lilkem: Vepřové maso nakrájíme na malé nudličky. Pak ho prudce opečeme v rozpáleném tuku. Cibuli (oloupanou a nakrájenou nadrobno) osmahneme ve druhé pánvičce, přidáme nakrájené žampióny, lilek, osolíme, opep ... …více»
|