Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 23.02. 2025
Dnes má svátek Svatopluk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Řízek v těstíčku nebo ve strouhance

Řízek v těstíčku nebo ve strouhance
10. 02. 2008 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Řízek v těstíčku nebo ve strouhance: Naklepeme plátky kýty, osolíme, poklademe plátky salámu, sýra a navršíme hrášek. Pak zabalíme jako závitky. Propíchneme jehlicí, nebo ovážeme nití, obalíme v mouce, vajíčku, strouhance a osmažíme. Pod ... …více»

Vepřové kotlety v hořčičném krunýři

Vepřové kotlety v hořčičném krunýři
10. 02. 2008 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Vepřové kotlety v hořčičném krunýři: Pepř rozmačkáme, cibuli a česnek nasekáme, přidáme kmín a kotlety, které jsme předem lehce naklepali a potřeli olejem, touto směsí pokryjeme. Necháme 2-3 hodiny odležet. Pak tuto kašovitou ... ... …více»

Řízky s tvarohem

Řízky s tvarohem
10. 02. 2008 Vepřové maso +++++-____
Příprava receptu Řízky s tvarohem: Řízky dobře naklepeme, na každý položíme kousek tvarohu, zabalíme a uzavřeme jehlicí. Namáčíme v rozšlehaném vejci, obalujeme ve strouhance a smažíme v rozpáleném tuku. Podáváme s bramborovou kaší. .. ... …více»

Vepřová pečínka v mléce na pomerančích, skořici a bobkovém listu

Vepřová pečínka v mléce na pomerančích, skořici a bobkovém listu
10. 02. 2008 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Vepřová pečínka v mléce na pomerančích, skořici a bobkovém listu: Troubu předehřejte na 150, horkovzdušnou na 130 ˚C. V hmoždíři (nebo v misce pomocí rukojeti válečku) rozdrťte fenykl a spojte ho s česnekem a lžící oleje; osolte a opepřete. Ostrým ... …více»

Kotlety s červeným zelím

Kotlety s červeným zelím
10. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kotlety s červeným zelím: Předehřejte troubu na 200, horkovzdušnou na 180 °C. Brambory vložte na velký plech, zakápněte je lžící olivového oleje a obalte je v něm. Pečte dozlatova; stačí přibližně deset minut. Mezi ... …více»
 

Vepřová pečínka s tuňákovou majonézou

Vepřová pečínka s tuňákovou majonézou
10. 02. 2008 Vepřové maso +++-______
Příprava receptu Vepřová pečínka s tuňákovou majonézou: Předehřejte troubu na 230 °C, horkovzdušnou na 210 °C. Malým ostrým nožem nařízněte maso od žeber, aby se vám po upečení snadněji uvolňovalo. Smíchejte česnek, lístky rozmarýnu a p ... …více»

Vepřové balíčky se šalvějí a slaninou

Vepřové balíčky se šalvějí a slaninou
10. 02. 2008 Vepřové maso ++++______
Příprava receptu Vepřové balíčky se šalvějí a slaninou: Vepřové panenky překrojte horizontálně napůl a každý kousek podélně nakrojte tak, abyste ho mohli rozevřít jako knížku. Získáte tak šest plátků. Plátky pršutu rozprostřete po dvou na prkénko tak, aby ... …více»

Medailonky z vepřové panenky s opečenými bramborami

Medailonky z vepřové panenky s opečenými bramborami
10. 02. 2008 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Medailonky z vepřové panenky s opečenými bramborami: Maso nakrájejte napříč na osm vyšších špalíčků a každý obalte plátkem slaniny. Svažte kuchyňským provázkem nebo silnou bílou nití a poprašte solí a pepřem. Na větší pánvi rozehřejte na vyšším plameni ... …více»

Pečená žebírka v javorové marinádě

Pečená žebírka v javorové marinádě
10. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečená žebírka v javorové marinádě: Suroviny na zálivku promíchejte ve velké míse a přidejte k nim žebírka. Důkladně promíchejte, aby se stejnoměrně obalila. Pak je uložte do ledničky a nechte aspoň čtyři hodiny marinovat. Troubu přede ... …více»

Vepřové řízky v oříškovém kabátě

Vepřové řízky v oříškovém kabátě
10. 02. 2008 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Vepřové řízky v oříškovém kabátě: Naklepejte řízky tak, aby byly vysoké jen asi tři milimetry. Suroviny na obalování dejte do tří misek. Do strouhanky zamíchejte tymián, oříšky i citronovou kůru a dochuťte pepřem a solí. Řízky obalt ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !