![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízek v těstíčku nebo ve strouhance: Naklepeme plátky kýty, osolíme, poklademe plátky salámu, sýra a navršíme hrášek. Pak zabalíme jako závitky. Propíchneme jehlicí, nebo ovážeme nití, obalíme v mouce, vajíčku, strouhance a osmažíme. Pod ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety v hořčičném krunýři: Pepř rozmačkáme, cibuli a česnek nasekáme, přidáme kmín a kotlety, které jsme předem lehce naklepali a potřeli olejem, touto směsí pokryjeme. Necháme 2-3 hodiny odležet. Pak tuto kašovitou ... ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízky s tvarohem: Řízky dobře naklepeme, na každý položíme kousek tvarohu, zabalíme a uzavřeme jehlicí. Namáčíme v rozšlehaném vejci, obalujeme ve strouhance a smažíme v rozpáleném tuku. Podáváme s bramborovou kaší. .. ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová pečínka v mléce na pomerančích, skořici a bobkovém listu: Troubu předehřejte na 150, horkovzdušnou na 130 ˚C. V hmoždíři (nebo v misce pomocí rukojeti válečku) rozdrťte fenykl a spojte ho s česnekem a lžící oleje; osolte a opepřete. Ostrým ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kotlety s červeným zelím: Předehřejte troubu na 200, horkovzdušnou na 180 °C. Brambory vložte na velký plech, zakápněte je lžící olivového oleje a obalte je v něm. Pečte dozlatova; stačí přibližně deset minut.
Mezi ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová pečínka s tuňákovou majonézou: Předehřejte troubu na 230 °C, horkovzdušnou na 210 °C. Malým ostrým nožem nařízněte maso od žeber, aby se vám po upečení snadněji uvolňovalo. Smíchejte česnek, lístky rozmarýnu a p ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové balíčky se šalvějí a slaninou: Vepřové panenky překrojte horizontálně napůl a každý kousek podélně nakrojte tak, abyste ho mohli rozevřít jako knížku. Získáte tak šest plátků. Plátky pršutu rozprostřete po dvou na prkénko tak, aby ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Medailonky z vepřové panenky s opečenými bramborami: Maso nakrájejte napříč na osm vyšších špalíčků a každý obalte plátkem slaniny. Svažte kuchyňským provázkem nebo silnou bílou nití a poprašte solí a pepřem.
Na větší pánvi rozehřejte na vyšším plameni ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečená žebírka v javorové marinádě: Suroviny na zálivku promíchejte ve velké míse a přidejte k nim žebírka. Důkladně promíchejte, aby se stejnoměrně obalila. Pak je uložte do ledničky a nechte aspoň čtyři hodiny marinovat.
Troubu přede ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové řízky v oříškovém kabátě: Naklepejte řízky tak, aby byly vysoké jen asi tři milimetry. Suroviny na obalování dejte do tří misek. Do strouhanky zamíchejte tymián, oříšky i citronovou kůru a dochuťte pepřem a solí.
Řízky obalt ... …více»
|