![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
9. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sladkokyselá kotleta: Dvě lžíce oleje smícháme s prolisovaným česnekem. Touto směsí potřeme kotlety po obou stranách. V kastrolu necháme rozpálit 1 lžíci oleje, na které opražíme rýži. Potom přelijeme 1/2 l vývaru, přiklop ... …více»
|
![]() |
9. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí a vepřové plátky na paprikách: Omyté plátky osušíme,naklepeme, okořeníme solí a pepřem. Obalíme v mouce a rychle na oleji po obou stranách osmahneme. Na rozškvařené slanině zpěníme drobně nakrájenou cibuli dorůžova a přidáme nakráj ... …více»
|
![]() |
9. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové medailonky se slaninou: Medailonky podle chutí osolíme, opepříme a dáme do misky. Prokládáme slaninou a na kolečka nakrájenou cibulí. Zalijeme sójovou omáčkou a vínem. Necháme přes noc naležené. Olej rozpálíme na pánvi. Maso ... …více»
|
![]() |
9. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Nenáročné ragú: Na dno hrnce dáme anglickou slaninu, na to osolené a opepřené maso, na to na kolečka nakrájenou mrkev, cibuli, kousek nakrájeného celeru a květáku a na to na kolečka nakrájené brambory, osolíme je a o ... …více»
|
![]() |
8. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový řízek v bramboráku: Omyté plátky masa naklepeme. Oškrábané brambory nastrouháme a smícháme se solí, pepřem, majoránkou, utřeným česnekem, vejcem a moukou. Plátky masa po jedné straně potřeme bramborovou směsí a touto str ... …více»
|
![]() |
8. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Liptovské růže: Plátky masa na okrajích nařízneme, dobře naklepeme a osolíme. Do každé papriky zbavené semínek vložíme natvrdo uvařené vejce a papriku obalíme plátky slaniny. Papriky zabalíme do naklepaného masa, oba ... …více»
|
![]() |
8. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Klatovské řízky: Oloupané brambory najemno nastrouháme a necháme asi půl hodiny stát. Tmavou tekutinu slijeme a nahradíme mlékem. Přidáme vejce, mouku, nastrouhanou nebo najemno pokrájenou cibuli, česnek. sůl, pepř, m ... …více»
|
![]() |
8. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné vepřové řízky v sýrovém těstíčku : Na rozškvařené slanině osmažíme na hranolky nakrájenou šunku, zalijeme rozšlehaným vejcem, přidáme drobně rozsekanou petrželku, sůl a umícháme v hustší pomazánku. Naklepané řízky osolíme, okraje naří ... …více»
|
![]() |
8. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Panenka s liči a mandlemi: Panenky osolte, opepřete, potřete olejem a opečte ze všech stran na pánvi. Přendejte je do olejem vytřené zapékací mísy, přidejte oloupaná a vypeckovaná liči, posypte mandlemi a nakrájenou bílou čá ... …více»
|
![]() |
7. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené řízky: Uvařené uzené maso nakrájíme na plátky, obalíme je v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Plátky smažíme v horkém oleji po obou stranách dozlatova. Podáváme s bramborovou kaší a hlávkovým salátem ... …více»
|