![]() |
13. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborový guláš na pivě : Nakrájenou slaninu osmahneme na oleji s nadrobno nakrájenou cibulí a česnekem, přidáme na kostky nakrájené maso a za častého míchání opečeme. Zasypeme mletou paprikou, promícháme, podlijeme pivem a po ... …více»
|
![]() |
13. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sekaná vinná klobása : Umeleme maso (máme již umleté od řezníka) a to 800 g vepřového (bůček, paždík , lalok) a 200 g předního hovězího. 4 housky rozmočíme v mléce.
Rozemeleme 4 kuličky nového koření, přidáme pepř (může ... …více»
|
![]() |
13. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové závitky se šunkou na smetaně: Vepřové plátky naklepeme, tence potřeme hořčicí, osolíme, opepříme, poklademe půlkami plátků šunky, stočíme v závitky a upevníme jehlami na závitky. Poprášíme je moukou a opečeme po všech stranách na ... …více»
|
![]() |
13. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová roláda se zázvorem : Vepřovou plec očistíme a rozřízneme po vlákně tak, aby se maso rozložilo a vznikl větší plát, který lehce naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme nastrouhaným zázvorem a kečupem. Pak ho poklademe plátk ... …více»
|
![]() |
13. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Masová směs s červeným zelím a paprikou: Na pánev dáme rozehřát olej, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, na kostičky nakrájené maso, osolíme, dáme chilli a necháme dusit. Pokud by se to připalovalo, podlijeme trochou vody. Asi po 15 minu ... …více»
|
![]() |
12. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Farské kotlety: Kotlety mírně naklepeme, osolíme a pečeme na teflonové pánvi po obou stranách. Na každou kotletu navršíme lžíci jemně nakrájené cibule a strouhaného sýra. Z pánve odejmeme držadlo a dáme zapéci ... ... …více»
|
![]() |
12. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízky v bramboráku: Řízky naklepeme, osolíme, a nasucho opečeme na teflonové pánvi asi 1 minutu na každé straně. Připravíme těsto na bramborák. Oloupané sýrové, jemně ustrouhané brambory dáme do misky s mlékem, ... ... …více»
|
![]() |
12. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tajemství hradu Rábí: Na oleji osmažíme na kostičky nakrájené maso a drobně usekanou cibuli. Osolíme, opepříme, přidáme jemně nakrájenou feferonku a dusíme doměkka. Nakonec přidáme kečup a vmícháme vejce. Nepodléváme ... ... …více»
|
![]() |
12. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šenkýřská vepřová kýta: Maso nakrájíme na kostičky, opepříme, osolíme a dáme dusit na zpěněnou cibuli. Podléváme pivem. Když je maso měkké, přidáme nakrájenou papriku a okurky. Případně můžeme přidat i 1 lžíci kečupu. ... ... …více»
|
![]() |
12. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Švej žu žu (čína): Maso nakrájíme na malé kousky a vložíme do misky. Přidáme sůl, pepř, koření, olej a nakonec 2 žloutky. Vše dobře promícháme a necháme uležet v chladničce 24 hodin. Pak maso i s marinádou dáme na ... ... …více»
|