![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
5. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Slezský řízek : Plátky masa naklepeme, nařízneme okraje. Protáhneme slaninu, mírně osolíme a po obou stranách poprášíme hladkou moukou. Oloupané syrové brambory, jemně nastrouhané na struhadle, necháme okapat. Při . ... …více»
|
![]() |
5. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Biftek ranchero: Maso omyjeme a osušíme. Cibuli nakrájíme na vějířky. Rajčata oloupeme a nakrájíme na větší kousky. Zelené chilli nakrájíme na plátky, červené nasekáme. Na pánvi rozehřejeme olivový olej a osmažíme ... ... …více»
|
![]() |
5. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Guláš pozole: Česnek a cubuli oloupeme. Kuře a nakrájené vepřové maso omyjeme a dáme do většího kastrolu. Přidáme nakrájený česnek, cibuli, koriandr, lžičku soli a zalijeme 2 1/2 l vody. Vaříme pod pokličkou ... ... …více»
|
![]() |
5. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Medailónky se smetanou a brokolicí: Brokolici rozdělte na růžičky, povařte v osolené vodě asi 10 minut a pak ji z vody vyndejte. Cibuli nakrájejte nadrobno. Maso osmažte na pánvi na malém množství oleje, osolte ho a okořeňte. Přidejte k ... …více»
|
![]() |
5. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Slavnostní kotlety : Kotlety naklepeme, na okrajích lehce nařízneme, osolíme a opepříme. Zapékací mísu vymažeme tukem a vyložíme kolečky cibule a kolečky oloupaného a nakrájeného pomeranče. Pak položíme kotlety a přikryje ... …více»
|
![]() |
5. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Krkovice na černém pivě: Plátky krkovice posolíme a opepříme z obou stran a skládáme do malého pekáčku – plátek krkovice, plátek či dva angl. slaniny, cibule na kolečka (klidně silnější), česnek na plátky. A znovu plátek ... ... …více»
|
![]() |
5. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Řízky v majonéze: Řízky naklepeme z obou stran, osolíme a opepříme a pak zalijeme lákem, který vznikne smícháním všech surovin. Necháme v ledničce minimálně 2 dny odležet a poté smažíme na oleji jako obyčejné řízky.
... …více»
|
![]() |
4. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Radoušovo ucho: Z brambor a dalších ingrediencí uděláme bramborák. Maso orestujeme, přidáme anglickou slaninu, cibuli, kapii, houby a dusíme. Když je maso měkké, přidáme pórek a nakonec vmícháme sojovku a škrob. Vše ... …více»
|
![]() |
4. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brokolice s uzeným a těstovinami: Brokolici lehce povaříme v osolené vodě. Těstoviny předvaříme cca 8 minut. Maso nakrájíme na kostky a opečeme na troše oleje (není nutné). Vše smícháme a vložíme do vymaštěného pekáče.
Přelijeme omá ... …více»
|
![]() |
4. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové řízky se šunkou a jablky: Vepřové řízky naklepeme, osolíme, opepříme. Na každý řízek dáme plátek šunky, sýra, dílek jablka a přehneme napůl. Okraje zajistíme masovými jehlami. Osmahneme na 3 lžících oleje, přendáme ... ... …více»
|