![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
3. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zabijačkový guláš s houbami: V kastrolu rozehřejeme sádlo a osmahneme na něm cibuli a česnek do růžova. Přidáme nakrájené maso, poprášíme paprikou a podlijeme trochou piva a vody, přidáme rajčatový protlak, kmín, osolíme a pod po ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Masový aspik se zeleninou: Maso nakrájíme na drobné nudličky nebo kostičky. Dobře omytý pórek nakrájíme na jemné proužky a vše promícháme v míse s dobře okapanou sterilovanou zeleninou. Opepříme dle chuti. Podle návodu na obalu ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jelítka s pečenými jablky: Jablka rozčtvrtíme, vykrojíme jádřince a nakrájíme je na menší dílky. Vložíme je do misky, zakapeme lžící citronové šťávy a promícháme, aby jablka na řezu nezhnědla. V pánvi rozehřejeme většinu sádla ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Domácí sádlo se škvarky: Omyté a osušené sádlo nakrájíme na kostičky o hraně asi 1-3 cm. Nakrájené sádlo vložíme do kastrolu se silnějším dnem, neměl by být úplně plný, podlijeme trochou vody, aby se ze začátku sádlo lépe .. ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečené koleno se zeleninou: Koleno omyjeme, nařízneme, aby se lépe propékalo, a vložíme do pekáče. Podlijeme vodou, osolíme a okořeníme. Přidáme celé oloupané stroužky česneku, klínky oloupané cibule nebo na větší kusy překrájen ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová panenka marinovaná v petrželce a česneku: Česnek a petrželku nasekáme najemno, smícháme s olivovým olejem a mořskou solí. Do směsi naložíme špalíčky panenky a necháme je několik hodin marinovat, nejlépe přes noc. Marinovanou panenku upečeme n ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové plátky s ementálem : Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme olejem. Po obou stranách 5 minut grilujeme. Na opečené plátky masa položíme plátek ementálu, který musí být užší a kratší než řízek a znovu griluj ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové kotletky na pivě : Kotlety u kosti naklepeme, na okrajích nařízneme a osolíme. Na pánvi rozpálíme sádlo, vložíme kotlety a prudce opečeme z obou stran. Potom vyjmeme, sádlo slijeme do kastrolu, přidáme nakrájenou cibuli ... …více»
|
![]() |
2. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso v marinádě : Maso nakrájíme na plátky, vložíme do marinády z uvedených ingrediencí a necháme odležet. Poté lehce smažíme dorůžova. ... ... …více»
|
![]() |
2. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové soté: Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a opečeme na rozehřátém oleji. Přidáme očištěnou a nakrájenou papriku, pórek, cibuli, žampiony a arašídy. Necháme podusit. Škrobovou moučku rozmícháme ... ... …více»
|