![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
4. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jednoduchá vepřová večeře v alobalu: Alobal potřeme rozehřátým máslem (nebo olejem), brambor oloupeme, nakrájíme na plátky nebo hranolky, osolíme, okmínujeme a rozložíme po alobalu. Na brambor položíme naklepaný a osolený řízek, potřeme ... …více»
|
![]() |
4. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ptáčci úplně jinak: Z kýty nakrájíme plátky, naklepeme, osolíme a opaprikujeme. Na plátek navršíme nakrájené žampiony, část nakrájené cibule a část na nudličky nakrájené slaniny, zatočíme a upevníme párátky. Na pekáčku n ... …více»
|
![]() |
4. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chézusovy vepřové závitky: Plátky vepřového naklepeme, potřeme rozdrceným česnekem, okořeníme a potřeme olejem. Všechny čtyři naskládáme na sebe a necháme v ledničce 2 hodinky odpočinout. Po vyjmutí na ně poklademe nejprve po p ... …více»
|
![]() |
4. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso s listovým špenátem a čínskými nudlemi: Maso nakrájíme na nudličky. Špenát si spaříme vřelou vodou. Na pánvi rozehřejeme tuk, přidáme maso, okořeníme, osolíme. Ke skoro hotovému masu přidáme špenát a dochutíme česnekem. Mezi tím si připraví ... …více»
|
![]() |
4. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pánev plná dobroty : Vezmeme hrnec a uvaříme v něm půl sáčku libovolných těstovin (já měla velké roury).
Mezitím si na velké teflonové pánvi (na 2 lžících oleje) opečeme dozlatova na nudličky nakrájenou vepřovou krkovi ... …více»
|
![]() |
4. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové ala špekáčky na pivu: Špekáčky nakrojíme podélně, na koncích nakrojíme na ježka, naskládáme do zapékací mísy, zasypeme nakrájenou cibulí a feferonkami a zalijeme pivem s kečupem. Pečeme v troubě a několikrát obrátíme. Až s ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový řízek Ondráš : 1. Opláchnuté brambory nastrouháme na jemno, necháme ustát a vodu scedíme.
2. Do nastrouhaných brambor přidáme mléko, prosátou mouku, utřený česnek se solí, vejce.
3. Dochutíme majoránkou a mírně os ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nepravý mozeček: Zbytky masa umeleme s namočenou vyždímanou žemlí. Na teflonové pánvi zpěníme na oleji cibulku, přidáme maso se žemlí, rozetřený česnek, koření a chvíli smažíme. Přimícháme dobře rozšlehaná vejce. ... ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízky z mletého bůčku: Jemně umletý Bůček osolíme, opepříme a přidáme teplé mléko. Dobře propracujeme a dáme do ledničky odležet nejméně na 6 hodin. (ideální je do druhého dne). Z hmoty tvoříme placičky, které ... ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kebab po selsku: Na malé kousky nakrájíme maso, vložíme do rozehřátého oleje a smažíme dozlatova. Maso posolíme a přidáme nadrobno nakrájenou cibuli. Několikrát promícháme, přidáme nadrobno nakrájená rajčata. Vše doch ... …více»
|