![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
25. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brambory plněné masem: Očištěné maso nakrájíme na malé kousky, podlijeme, osolíme a podusíme. Velké brambory oloupeme, rozkrojíme na poloviny a vydlabeme. Hotové maso rozemeleme, smícháme s nasekanou petrželkou a vzniklou s ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Labské kotlety s bůčkem: Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme česnekem a drceným kmínem, pomoučníme a po obou stranách opečeme.(Asi 3 min. na každé straně) Mezitím lehce osmažíme nakrájenou cibuli a přidáme nakrájený ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roláda s vepřového masa: Do pomletého vepřového masa přidáme sůl, vejce a mléko. Vše smícháme a nejlépe do druhého dne uložíme do ledničky.
Vejce na rozpáleném tuku na pánvi usmažíme a přimícháme k nim sekanou zelenou petr ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené maso v listovém těstě : Uzenou pečeni uvaříme s cibulí, česnekem a bobkovým listem téměř doměkka a necháme vychladnout. Listové těsto rozválíme na pomoučeném válu do tvaru obdélníku. Vnitřní kraje potřeme rozšlehaným vejcem, ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová kýta v rychlém lístkovém těstě: Nožem rozsekáme máslo v hladké mouce a osolíme. Přidáme postupně 1/8 litru vody. Těsto krátce propracujeme, vyválíme na sílu 2 cm a necháme přikryté v chladu odpočinout. Zatím zahřejeme olej na vyšší ... …více»
|
![]() |
25. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Paprikový řízek s rýžovou směsí: Rýži uvaříme podle návodu na obalu. Řízky osolíme, opepříme. V pánvi rozpálíme olej a řízky restujeme z každé strany 5 minut. Cibuli nakrájíme na tenká kolečka, omyté... ... …více»
|
![]() |
24. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kořeněné vepřové kotlety: Kotlety po obvodu a u kosti nařízneme a naklepeme. Cibuli nakrájíme, česnek rozetřeme, promícháme s kořením a solí a potřeme kotlety. Necháme v ledničce odležet cca hodinu.Pak z nich setřeme směs a ko ... …více»
|
![]() |
24. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kovářská kotleta: Do suchého pekáče naskládáme na kolečka nakrájenou cibuli, na ni osolené a opepřené kotlety a nahoru poklademe nahrubo nastrouhaný sýr a vše zalijeme 250 ml šlehačky a pečeme asi 1 hodinu ve středně v ... …více»
|
![]() |
24. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety s česnekovými žampiony: Kotlety osolíme, opepříme, posypeme tymiánem a orestujeme na rozpáleném oleji. Žampiony a česnek nakrájíme na plátky a podusíme na másle. Přidáme petrželku a zalijeme smetanou. Chvíli dusíme. Dochutím ... …více»
|
![]() |
24. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové kotlety plněné sýrem: Ostrým nožem do kotlet nařízneme kapsu. Rajčata omyjeme a nakrájíme na silnější plátky, které posypeme provensálským kořením. Lístky tymiánu přidáme do oleje, přisypeme i pepř a prolisujeme česnek, pr ... …více»
|