![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
26. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený guláš: Maso nakrájíme na větší kostky, přidáme nakrájenou cibuli a česnek, osolíme, opepříme. Přidáme červenou sladkou mletou papriku a kari a solamyl. Vše promícháme v hlubším plecháči, rozdrobíme masox a z ... …více»
|
![]() |
26. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sekanina jaternicová: Uvařené maso umeleme spolu se syrovými játry. Přimícháme umleté žemle, rozředíme vývarem a osolíme a okořeníme. Na pekáči rozpálíme sádlo, sekaninu na něj nalijeme a dáme péct na 15-20 min. ... ... …více»
|
![]() |
26. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hašé z kořínku: Uvařený kořínek umeleme spolu se syrovým masem, játry a žemlí. Osolíme a okořeníme, popř. zředíme vývarem. Na pekáči rozpálíme sádlo, směs rozestřeme a haši pečeme v troubě asi 1/4 - 1/2 hod. ... …více»
|
![]() |
25. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Máslové řízky z polotovarů: Řízky zprudka opečeme po obou stranách. Vyjmeme je, necháme v teple. Na tuku opečeme kolečka cibule, rajčata i drobně usekaný česnek. Přidáme máslové řízky, jen prohřát a ihned podáváme. ... …více»
|
![]() |
23. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Diplomatické řízky : Řízky naklepeme, osolíme a opepříme.
Každý hovězí řízek položíme na polovinu vepřového zároveň s plátkem šunky.
Volnou polovinu vepřového řízku přehneme přes šunku a zachytíme jehlou nebo párá ... ... …více»
|
![]() |
23. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové plátky s banány : Cibuli nakrájíme na tenká kolečka a osmažíme dozlatova. Řízky osolíme a opepříme a nakrájíme na tenké proužky. Maso přidáme k cibuli na pánev a opékáme na mírném ohni asi 10 minut. Papriky nakrájíme n ... …více»
|
![]() |
23. 12. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jihočeská velikonoční nádivka: Maso uvaříme. Vepřové a králíčí maso umeleme, uzené nakrájíme na kousky. Přidáme rohlíky navlhčené polévkou a vejce. Vše dobře promícháme. Přidáme mleté nové koření, pepř, sůl, třený česnek, nasekané ... …více»
|
![]() |
23. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Masový trhanec /minutka/: Z vejce, mouky a sodovky umícháme těstíčko jako na kapání. Cibuli zpěníme na tuku, přidáme maso a pečeme, osolíme a obracíme. Přidáme petrželku. Pak směs zalijeme těstíčkem. Když začíná tuhnout, opatr ... …více»
|
![]() |
23. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový bůček s brukví: Maso pokrájíme na kousky. Dáme dusit na cibulku zpěněnou na sádle. Osolíme a okmínujeme. Dusíme asi 1/4 hod. Pak k masu přidáme nakrájené brukve na silnější nudle, podlijeme a dusíme, až jsou brukve m ... …více»
|
![]() |
23. 12. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Galja: Maso nakrájíme a dusíme 1/2 - 3/4 hod. na zpěněné cibuli. Trochu podlijeme. Pak přidáme nakrájené fazolky a na proužky nakrájené papriky. Spolu dusíme asi 1/2 hod. Nakonec přidáme nakrájená rajčata a ... …více»
|