![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
28. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené maso zapečené s ostrým křenem : Cibuli nakrájíme na středně silná kolečka a pak je osmahneme na oleji. Libovější uzené maso nakrájíme na plátky, přidáme je k cibuli a rychle orestujeme. Potom maso společně s cibulí přendáme do pekáč ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šafářský řízek : Z kýty nakrájíme řízky, okraje nařízneme, rozklepeme, osolíme, poklademe plátky sýra, posypeme na nudličky nakrájenou šunkou, přehneme, okraje sklepneme nebo sepneme párátkem, obalíme v mouce, rozšleh ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Osmanské vepřové žebírko : Nasekaná žebírka mírně naklepeme, osolíme a opečeme po obou stranách na horkém oleji doměkka Žebírka vyjmeme, do výpeku přidáme máslo a předem namočené a povařené rozinky, krátce podusíme, ochutíme bí ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Žebírko paní šenkýřky : Nasekaná žebírka naklepeme, okraje nařízneme, osolíme opepříme a opečeme na horkém oleji doměkka. Žebírka vyjmeme, naskládáme na pekáček na rozpálený tuk, poklademe plátky uheráku, přikryjeme plátky s ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Žebírko z protivína : Nasekaná žebírka naplocho nařízneme, vzniklou kapsu naplníme kouskem uzeného sýra a plátkem másla, uzavřeme párátkem, osolíme a obalíme v mouce. Opečeme na horkém oleji po obou stranách a vyjmeme z p ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Novohradské vepřové žebírko : Nasekaná vepřová žebírka mírně naklepeme, okraje nařízneme, potřeme utřeným česnekem se solí, opepříme, opaprikujeme, pokapeme olejem a necháme v chladu několik hodin odležet.
Žebírka opečeme na hor ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Znojemské kotlety : Nasekané kotlety mírně naklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Kotlety opečeme po obou stranách na horkém oleji, vyjmeme, do výpeku přidáme smetanu, bílé víno, hořčici ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Finská piiräkkä: Chleba nakrájíme na kostky a opečeme na tuku dokřupava. Zvlášť si orestujeme pokrájené maso. Brambory oloupeme, uvaříme a nakrájíme na drobné kousky. V zapékací míse smícháme s opečeným chlebem a mase ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehla pana starosty : Maso nakrájíme na malé plátky, mírně naklepeme, pokapeme citronovou šťávou a olejem a necháme v chladu odležet. Vepřová játra nakrájíme na malé kousky a obalíme je do plátků slaniny. Na jehlu napichuj ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Selský špíz : Vepřovou kýtu nakrájíme na menší plátky, potřeme česnekem utřeným se solí, opepříme, pokapeme olejem a necháme odležet. Na grilovací jehlu napichujeme střídavě kousky masa, slaniny, párku cibule a zvo ... …více»
|