![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
24. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové řízky na pepři: Řízky odblaníme, lehce naklepeme a nařízneme po obvodu na několika místech, aby se nekroutily. Potřeme je prolisovaným česnekem, plochým nožem do něj vtlačíme hrubě drcený pepř, poprášíme paprikou, po ... …více»
|
![]() |
24. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krkovička á la grand: Maso vykostíme a nakrájíme na řízky. Naklepeme je, prosolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Připravené řízečky rozložíme na plech. Cibuli očistíme, pokrájíme na kolečka. Na každý řízek dám ... …více»
|
![]() |
24. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ohnivé koleno : Vepřová kolena očistíme, opereme a po celém obvodu nařízneme kůži na kostičky. Vložíme do pekáče, osolíme, opepříme a posypeme kmínem. Potřeme česnekem a posypeme grilovacím kořením. Podlijeme vodou, ... …více»
|
![]() |
24. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cibulové kotlety : Cibuli nakrájíme na silnější plátky, posypeme moukou a promícháme s hořčicí. Petrželku jemně nasekáme a oloupaný česnek nakrájíme na jemné plátky. Kotlety osolíme, opepříme a posypeme trochou kmínu. N ... …více»
|
![]() |
24. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zámecké plátky : Maso nakrájíme na plátky, mírně naklepeme, potřeme olejem, kořením a prolisovaným česnekem. Necháme odležet minimálně 4 hodiny. Plátky opečeme na oleji, až změknou, přidáme nakrájenou cibuli a paprik ... …více»
|
![]() |
24. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Turecký knedlík: Přísady dobře propracujeme a utvoříme knedlíky, které vkládáme do vařící vody. Vaříme asi hodinu. Sypeme smaženou strouhankou a poléváme máslem. ... ... …více»
|
![]() |
24. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety na dezertním víně: Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a na rozpáleném másle po obou stranách opečeme. Zmírníme oheň a zvolna dopečeme doměkka.
Pak maso vyjmeme, do zbylého tuku nalijeme opatrně víno, promícháme, pova ... …více»
|
![]() |
24. 10. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Strážnické žebírko : Nakrájená žebírka mírně naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme lisovaným česnekem a opečeme po obou stranách na horkém oleji. Měkká žebírka vyjmeme, do výpeku přidáme postupně nakrájené žampiony, nakrá ... …více»
|
![]() |
24. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Copánek krásné slečny: Máme před sebou krásné tři kusy masa, které si naklepeme a okořeníme steakovým kořením. Připravíme si špičatou špejli, na kterou napíchneme všechny tři tyto nádhery a to hodně blízko k sobě tak, aby s ... …více»
|
![]() |
24. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové řízky na smetaně s hráškem: Řízky naklepeme a zakapeme je citronovou šťávou, necháme je v chladničce do druhého dne, pak je osolíme a na vroucím oleji opečeme z obou stran. Zalijeme je smetanou rozmíchanou s moukou a hořčicí ... ... …více»
|