![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
23. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety na jablkách : Oloupaná jablka rozkrojíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na jemné plátky, které pokapeme citrónem, aby neztmavly. V pánvi rozehřejeme máslo a naklepané, na okrajích naříznuté kotlety na něm opékáme po ... …více»
|
![]() |
23. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Duryňské vepřové žebírko : Nasekaná žebírka mírně naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme, potřeme olejem a hořčicí a necháme 24 hodin uležet v chladničce. Odleželá žebírka opečeme po obou stranách na horkém oleji, vyjm ... …více»
|
![]() |
23. 10. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Brambory pečené po tyrolsku: Brambory oloupeme a nakrájíme na velmi tenká kolečka. Vepřovou pečeni pokrájíme na nudličky, slaninu na malé kostičky. Cibuli oloupeme, rozpůlíme a nakrájíme na tenké plátky.
Olej až na 1/2 lžíce roz ... …více»
|
![]() |
23. 10. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Uzené maso v těstíčku : Uzené maso uvaříme doměkka. Mezitím na pánvi rozehřejeme máslo, lehce na něm osmahneme cibuli, žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Pokrájené houby vložíme na osmahnutou cibuli, mírně je osolíme, ... …více»
|
![]() |
23. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené kotlety v listovém těstě : Plátky těsta složíme na sebe do obdélníku a rozválíme na dvojnásobnou velikost. Navrch dáme kotlety. Okraje těsta potřeme trochou bílku. Těstem maso obalíme a obal přitiskneme. Kotlety uložíme spoje ... …více»
|
![]() |
23. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuličky z vepřového masa v omáčce : Dohromady smícháme kořenící přísady. Přidáme vepřové maso, bambusové výhonky, houby, vejce a dobře promícháme. Utvoříme 15-16 stejně velkých kuliček a obalíme je v kukuřičném škrobu. Odložíme ... ... …více»
|
![]() |
23. 10. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Perfektní medajlonky : Kotlety naklepeme okořeníme a zprutka opečeme po obou stranách. přendáme i s tukem na pekáč nebo plech a necháme úplně zchladnout.
po zchladnutí ušleháme tuhý sníh ze 4 bílků a rozdělíme ho na kotlet ... …více»
|
![]() |
22. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový jazyk se sýrem : 2 vepřové jazyky uvaříme doměkka v osolené vodě, sloupneme, nakrájíme na plátky a potřeme máslem. Sýr nastrouháme, promícháme se strouhankou a plátky jazyka obalíme. Potom osmažíme na pánvi na rozpále ... …více»
|
![]() |
22. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Masový bochník : Žemle nakrájíme na plátky, zvlhčíme mlékem, po prosáknutí rozmělníme. Přidáme maso, sůl, koření, petrželku, vejce a dobře promícháme.Směs vložíme do vymaštěného kastrolu, povrch urovnáme, navrch polož ... …více»
|
![]() |
22. 10. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Dominikánky : Ementál nastrouháme, šunku umeleme, obě suroviny smícháme, přidáme vejce, strouhanku a pažitku. Ochutíme pepřem a solí. Touto směsí potřeme každý plátek masa a hovězí s vepřovým vždy spojíme (plátky ... …více»
|