![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
20. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené vepřové v zelí : Maso osolíme, okmínujeme a dáme na rozpálený olej opéci. Opékáme ze všech stran až je maso pěkně zlaté. Pak ho podlijeme troškou vody a dusíme. Mezitím nakrájíme zelí, přidáme na plátky nakrájený česn ... …více»
|
![]() |
20. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Česnekové kapsy: Plátky rozklepeme, osolíme, opepříme a po jedné straně bohatě potřeme rozetřeným česnekem. Posypeme majoránkou. Do slaniny zabalíme Hermelín nebo Nivu a dáme doprostřed plátku. Plátek přehneme a skle ... …více»
|
![]() |
20. 10. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Bigos : Propláchnuté zelí zalijeme vroucí vodou a přidáme na kousky krájené hovězí maso. Osolíme a vložíme všechno koření, nakrájenou cibuli a houby. Dusíme a přidáme sádlo. Občas podlijeme. Po několika hodin ... …více»
|
![]() |
20. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové válečky se smetanovou omáčkou: Maso umeleme a dáme do mísy. Přidáme nakrájenou slaninu, sůl, pepř, namočenou žemli, osmaženou nakrájenou cibulku a vejce. Promícháme, rozdělíme na díly, uděláme válečky, obalíme je moukou a dáme do p ... …více»
|
![]() |
20. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřenky s cibulí: Žemli rozkrájíme, zvlhčíme mlékem, vymačkáme, smícháme s mletým masem, špetkou papriky, pepře a soli. Rukou tvoříme malé placičky, které na rozpáleném oleji opečeme dočervena. Podáváme s chlebem, hořč ... …více»
|
![]() |
20. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vinařská roštěnka: Plátky roštěnky naklepeme a okraje nařízneme. Potom je osolíme, opepříme a z obou stran prudce opečeme. Vyjmeme je a ve výpeku zpěníme nadrobno nasekanou cibuli, kterou zasypeme moukou a osmahneme. Ma ... …více»
|
![]() |
20. 10. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Americké fazole : Fazole přes noc namočíme a poté uvaříme doměkka. Z konzervy odebereme tuk, rozehřejeme jej v kastrole, osmahneme na něm cibuli a poté zasypeme paprikou. Velmi krátce osmahneme. Ihned vmícháme pokrájen ... …více»
|
![]() |
20. 10. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Chmelařské medailonky: Z panenky nakrájíme medailonky, které okořeníme a necháme odležet. Připravíme si těstíčko z vajec, piva a hladké mouky. Jabka zbavená jadřinců nakrájíme na plátky, které namáčíme v těstíčku a smažíme ... …více»
|
![]() |
20. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety na kečupu: Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a dáme do pekáče.Zalejeme Moravankou a kečupem.Přidáme 250 ml vody a dusíme do měkka. Nakonec přidáme máslo a dopečeme.Příloha: brambory, rýže, chleba dle chuti. . ... …více»
|
![]() |
19. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bůčkové kostky v pivním těstíčku s tvarůžky: Bůček nakrájíme na kostky, osolíme opepříme a vetřeme drcený kmín a necháme odležet. Potom obalíme v těstíčku. Napíchneme na párátka a osmažíme. ... ... …více»
|