![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
18. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nadívaná uzená pečínka: Uzené maso omyjeme, osušíme a podélně nařízneme hlubokou kapsu. Bylinky opepříme, dosucha vytřepeme a nadrobno nasekáme. Smícháme smetanový sýr, žloutek, rozdrobený toastový chléb a bylinky. ... ... …více»
|
![]() |
18. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sedlácké zelí: Na sádle zpěňte cibuli nasekanou nadrobno a maso nakrájené na kostičky. Osolte, přidejte mletou papriku, podlijte vodou a duste do poloměkka. Zelí sceďte, pokud je dlouhé nakrájejte ho a přidejte k ma ... …více»
|
![]() |
17. 10. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapustové rizoto: Ve slané vodě povaříme kapustu, dobře ji vymačkáme a drobně nakrájíme. Houby jemně nakrájíme. Kousky vepřové masa podusíme s cibulí na sádle, přidáme houby a povařenou kapustu. Rýži udusíme zvlášť dom ... …více»
|
![]() |
17. 10. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová pečeně s pivní omáčkou : Kuchyňsky upravenou plec omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Kůži ostrým nožem nařežeme na čtverečky, maso osolíme a opepříme. V pekáči rozehřejeme olej a maso na něm ze všech stran zprudka opečeme. ... …více»
|
![]() |
16. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová směs na pivě: Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a opečeme a oleji. Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, párky na kolečka, poprášíme paprikou, přidáme kečup, worchester, pivo a provaříme. Nakonec můžem ... …více»
|
![]() |
16. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety po čínsku : Kotlety naklepeme, na okrajích nařízneme a osolíme. Smícháme vejce, solamyl, kečup, rozetřený česnek, majoránku, pepř a sůl. Kotlety do směsi namočíme a necháme 24 hodin odležet. Odleželé smažíme na o ... …více»
|
![]() |
16. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš z trouby: Všechny suroviny nakrájíme, smícháme a zalijeme 1 litrem vody, ve které jsou rozpuštěné Masoxy. Vše vložíme na pekáč, přikryjeme alobalem, nebo víkem a hodinu a půl necháme v troubě, aniž bychom cokol ... …více»
|
![]() |
16. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Selské vepřové maso: Maso omyjeme, osušíme a potřeme česnekem utřeným se solí. Vložíme do pekáče, přidáme nakrájenou cibuli, podlijeme vodou a zakryté pečeme ve vyhřáté troubě při 190 - 200°C. Během pečení maso ... ... …více»
|
![]() |
16. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Paprikový vepřový bůček: Bůček omyjeme, vložíme do vroucí osolené vody spolu s cibulí a kořením a uvaříme doměkka. Ve vývaru necháme trochu zchladnout, potom vykostíme a ještě teplý potřeme česnekem utřeným se solí a obalíme ... …více»
|
![]() |
16. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené koleno : Omyté očištěné koleno vložíme do 1 litru vody, osolíme a uvaříme doměkka. Očištěné brambory nakrájíme na měsíčky, vložíme do vymaštěné nádoby na pečení, osolíme a okořeníme. Na brambory položíme kolen ... …více»
|