![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
21. 09. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sekaný vepřový řízek: Vepřový bůček umeleme, osolíme a přidáme 1/4 l mléka a necháme v lednici do druhého dne. Z hmoty se tvoří ploché sekané řízky, obalí se v trojobalu a běžně smaží. Sekaný vepřový řízek podáváme s vařenými brambory …více»
|
![]() |
21. 09. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová plec na pivě: Na pekáč se dá osolené maso, přidá se kmín a česnek a nechá se dusit. Když maso změkne, omáčka se přecedí, zasype se strouhaným chlebem, podusí, přidá se přiměřené množství piva, aby byla omáčka hustš ... …více»
|
![]() |
21. 09. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cikánský bůček: Vepřový bůček uvaříme ve slané vodě. Ihned po vyjmutí jej potřeme důkladně rozetřeným česnekem se solí a obalíme v paprice. Po vychladnutí podáváme cikánský bůček s chlebem. …více»
|
![]() |
21. 09. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené vepřové maso se zeleninovou omáčkou: Maso nakrájíme na kousky, osolíme, přidáme špetku kmínu, nové koření, cibuli a necháme zvolna dusit. Obložíme je zeleninou, přidáme oloupané jablko a pečeme až maso změkne. Potom maso vyjmeme, zeleninu se šťávou …více»
|
![]() |
21. 09. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nakládané kotlety: Těstíčko: Smícháme sůl, pepř, polévkové koření, Worchester, Solamyl, hořčici, vejce a utřený česnek.
Plátky masa naklepeme a namáčíme v těstíčku. Potom je vložíme do kameninové nádoby, přikryjeme …více»
|
![]() |
21. 09. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vinné listy nadívané masíčkem: Mleté maso dobře vymíchejte s vejcem, solí, pepřem a vegetou, vmíchejte rýži a nasekanou petrželku. Vinné listy zbavte řapíků, krátce je spařte vroucí vodou a ihned vychlaďte studenou vodou. Rozložte ... …více»
|
![]() |
20. 09. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapékaná kotleta se smetanou: Kotlety očistíme, osolíme a posypeme čerstvě drceným pepřem. Rychle orestujeme na pánvi s rozpáleným tukem. Když maso začne dostávat barvu přihodíme 3 velké, nahrubo nasekané, cibule a pokračujeme v r ... …více»
|
![]() |
20. 09. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékané kotlety s broskví: Příprava směsi: Nakrájíme cibulku, porek, a kukuřici na kolečka, 50 g šunky pokrájíme na kostičky, přidáme jemné proužky kapie a plátky žampionu. Vše důkladně promícháme.
Kotlety mírně naklepeme, osolíme …více»
|
![]() |
20. 09. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čína z masa a pórku : Na základ potřebujeme 1 kg masa a 1 porek! Ostatní je na marinádu. Maso nakrajíme na nudličky a naložíme na dva dny dopředu do směsi z uvedených přísad. Marinované maso orestujeme na pánvi, společně s porkem …více»
|
![]() |
20. 09. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné vepřové kotletky: Kotlety zbavíme tuku, naplocho je středem nařízneme, kapsy naplníme směsí nakrájeného salámu a sýrů a okraje kotlet sklepneme paličkou a upevníme jehlami na závitky. Osolíme, poprášíme paprikou a zvol ... …více»
|