Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Turecké klopsy

Turecké klopsy
22. 09. 2007 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Turecké klopsy: Najemno umleté maso smísíme s vařenou rýží a vejcem, osolíme, opepříme a vmícháme nadrobno nakrájenou petrželku. Ze směsi vytvoříme ploché placičky, obalíme je v trojobalu a smažíme v rozehřátém tuku ... …více»

Jugoslávské čevapčiči

Jugoslávské čevapčiči
22. 09. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jugoslávské čevapčiči: Maso nakrájíme na kostky a umeleme na masovém strojku. Přidáme k němu nadrobno nakrájenou cibuli, pepř, sklenku studené vody, sůl, dobře promícháme a zakryté necháme v chladničce chvíli odležet. Z mas ... …více»

Staročeská sekaná

Staročeská sekaná
22. 09. 2007 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Staročeská sekaná: Maso umeleme spolu se žemlí máčenou v mléce, cibulkou a česnekem. Vmícháme pepř, majoránku, sůl, vejce, vývar a pečeme jako prejt. Staročeská sekaná se podává s vařenými brambory. …více»

Vepřové řízky na kmíně

Vepřové řízky na kmíně
22. 09. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové řízky na kmíně: Řízky naklepeme, osolíme, zaprášíme moukou a kmínem. Na rozpáleném sádle opékáme řízky po obou stranách doměkka. Maso přendáme na teplý talíř, šťávu zalijeme trochou vody, stáhneme z ohně. Vepřové řízky na kmíně  …více»

Zapečené plněné řízky

Zapečené plněné řízky
22. 09. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečené plněné řízky: Řízky hodně naklepeme, osolíme, opepříme. Na polovinu řízku položíme šunku a sýr, maso přeložíme na polovinu, spíchneme párátkem, aby se nerozvíralo, obalíme v mouce a po obou stranách osmahneme na tuku. Na zbylém tuku  …více»
 

Cyrušské maso s bramboráčky

Cyrušské maso s bramboráčky
22. 09. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Cyrušské maso s bramboráčky: Brambory uvaříme ve slupce, slijeme je, oloupeme a necháme vychladnout - alespoň 2 hodiny. Vepřové řízky nakrájíme na proužky a cibuli na kostičky. Na velké pánvi rozehřejeme 2 lžíce oleje, podusíme v něm cibuli  …více»

Vepřové plecko po orientálsku

Vepřové plecko po orientálsku
21. 09. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové plecko po orientálsku: Z masa odstraníme tuk, nakrájíme je na 1/2cm silné proužky, dáme do mísy, polijeme vínem, přidáme sůl, pepř, koření a necháme odležet 4 hodiny. Očistíme cibuli a ostatní zeleninu, omyjeme a necháme okapat. Nakrájíme  …více»

Vepřové hranolky na kari s cibulí

Vepřové hranolky na kari s cibulí
21. 09. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové hranolky na kari s cibulí: Maso nakrájíme na menší proužky, opečeme na rozpáleném oleji a okořeníme. Lahůdkovou cibuli nakrájíme na kolečka, přidáme na pánev a necháme osmahnout až zesklovatí. Rozředíme šálkem vody s kostkou masoxu a dusíme  …více»

Hrášek dušený s vepřovým masem a uzeninou

Hrášek dušený s vepřovým masem a uzeninou
21. 09. 2007 Vepřové maso ++++++++__
Příprava receptu Hrášek dušený s vepřovým masem a uzeninou: Vepřovou plec nakrájíme na drobné kostičky, osmažíme na oleji, přidáme rajčatový protlak a opět osmahneme. Maso osolíme, opepříme, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Hrášek, utřený česnek, jemně nakrájenou  …více»

Jednoduché rizoto

Jednoduché rizoto
21. 09. 2007 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Jednoduché rizoto: 1) Oloupeme cibuli a nakrájíme nadrobno. Necháme ji na opelji zesklovatět, přidáme mleté maso, osolíme, opepříme, podlijeme trochou vody a podusíme. 2) Mezitím si uvaříme v dostatečném množství osole ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !