![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
22. 09. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Turecké klopsy: Najemno umleté maso smísíme s vařenou rýží a vejcem, osolíme, opepříme a vmícháme nadrobno nakrájenou petrželku. Ze směsi vytvoříme ploché placičky, obalíme je v trojobalu a smažíme v rozehřátém tuku ... …více»
|
![]() |
22. 09. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jugoslávské čevapčiči: Maso nakrájíme na kostky a umeleme na masovém strojku. Přidáme k němu nadrobno nakrájenou cibuli, pepř, sklenku studené vody, sůl, dobře promícháme a zakryté necháme v chladničce chvíli odležet. Z mas ... …více»
|
![]() |
22. 09. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Staročeská sekaná: Maso umeleme spolu se žemlí máčenou v mléce, cibulkou a česnekem. Vmícháme pepř, majoránku, sůl, vejce, vývar a pečeme jako prejt. Staročeská sekaná se podává s vařenými brambory. …více»
|
![]() |
22. 09. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové řízky na kmíně: Řízky naklepeme, osolíme, zaprášíme moukou a kmínem. Na rozpáleném sádle opékáme řízky po obou stranách doměkka. Maso přendáme na teplý talíř, šťávu zalijeme trochou vody, stáhneme z ohně. Vepřové řízky na kmíně …více»
|
![]() |
22. 09. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečené plněné řízky: Řízky hodně naklepeme, osolíme, opepříme. Na polovinu řízku položíme šunku a sýr, maso přeložíme na polovinu, spíchneme párátkem, aby se nerozvíralo, obalíme v mouce a po obou stranách osmahneme na tuku. Na zbylém tuku …více»
|
![]() |
22. 09. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Cyrušské maso s bramboráčky: Brambory uvaříme ve slupce, slijeme je, oloupeme a necháme vychladnout - alespoň 2 hodiny. Vepřové řízky nakrájíme na proužky a cibuli na kostičky. Na velké pánvi rozehřejeme 2 lžíce oleje, podusíme v něm cibuli …více»
|
![]() |
21. 09. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové plecko po orientálsku: Z masa odstraníme tuk, nakrájíme je na 1/2cm silné proužky, dáme do mísy, polijeme vínem, přidáme sůl, pepř, koření a necháme odležet 4 hodiny. Očistíme cibuli a ostatní zeleninu, omyjeme a necháme okapat. Nakrájíme …více»
|
![]() |
21. 09. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové hranolky na kari s cibulí: Maso nakrájíme na menší proužky, opečeme na rozpáleném oleji a okořeníme. Lahůdkovou cibuli nakrájíme na kolečka, přidáme na pánev a necháme osmahnout až zesklovatí. Rozředíme šálkem vody s kostkou masoxu a dusíme …více»
|
![]() |
21. 09. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hrášek dušený s vepřovým masem a uzeninou: Vepřovou plec nakrájíme na drobné kostičky, osmažíme na oleji, přidáme rajčatový protlak a opět osmahneme. Maso osolíme, opepříme, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Hrášek, utřený česnek, jemně nakrájenou …více»
|
![]() |
21. 09. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jednoduché rizoto: 1) Oloupeme cibuli a nakrájíme nadrobno. Necháme ji na opelji zesklovatět, přidáme mleté maso, osolíme, opepříme, podlijeme trochou vody a podusíme.
2) Mezitím si uvaříme v dostatečném množství osole ... …více»
|