|   
 
    | Vložil: | Curdibilka |  | Porcí: | 4 |  | Doba přípravy: | 75 min |  | Hodnocení: |            |  | Počet hodnocení: | 6 |  |  | 
Použité suroviny receptu Guláš dvou chutí:
1/2 kg vepř. kýty
 | 2 lžičky soli
 | 1/2 kg králičích jater nebo ledvinek
 |  pepř
 |  gůlášové koření
 | 2 cibule
 |  olej
 | 200 g mrkve
 | 1/2 sklenice steril. červené papriky
 |  omáčka:
 | 1/4 sklenice nálevu z papriky
 | 1-1,5 l vody nebo mléka
 | 3-4 lžíce mouky
Postup přípravy receptu Guláš dvou chutí:
Nejprve orestujeme nahrubo nakrájenou cibuli. Přidáme na kostky nakrájené vepřové maso a promícháme. Přikryjeme poklicí a pečeme do změknutí masa. 
Pak přidáme nakrájená králičí játra a ledvinky, promícháme a přikryjeme poklicí. Necháme dusit, podle potřeby podlijeme vodou. 
Osolíme, opepříme, vsypeme gulášové koření a mírně podlijeme vodou. Necháme vodu vydusit a vše zaprášíme hladkou moukou. Pak opatrně za stálého míchání doléváme mléko. Omáčku provaříme. 
Nakonec přidáme na jemné nudličky nakrájenou (předem očištěnou) mrkev (nebo strouhanou na W-krouhači), sterilovanou červenou papriku a dobře zamícháme, krátce povaříme. Nálevem z papriky guláš mírně dochutíme. 
Hotový guláš dvou chutí podáváme nejlépe s knedlíkem, ale chutná i s čerstvým pečivem, bramborami, rýží nebo těstovinami. 
Fotky receptu Guláš dvou chutí: 
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!