Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 10.04. 2025
Dnes má svátek Darja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Gulášek

fotka Gulášek
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Gulášek:

1 kg vepřového masa - nejlepší je z plecka  | 3 větší cibule  | 5 stroužků česneku  | 2 čajové lžičky gulášového koření (může být i kari)  | 3 čajové lžičky sladké mleté papriky  | 3 polévkové lžíce solamylu  |  sůl  |  pepř  |  2 masoxy  |  feferonka  | 0,75 - 1 l vody

Postup přípravy receptu Gulášek:

Maso a cibuli nakrájíme, ostatní suroviny smícháme a pořádně promícháme. Masoxy rozpustíme v malém hrníčku a pak dolijeme do 1 l vodu. Vše dáme do pekáče nebo simaxové misky (ta je lepší), přikryjeme alobalem a pečeme na 250 °C asi 1,5 hodiny. Nedolíváme vodu, nemícháme, nesundáváme alobal. Výborné s chlebem, těstovinamai, rýží nebo knedlíkem.


Fotky receptu Gulášek:

Gulášek
Gulášek
Gulášek
Gulášek
Gulášek
Gulášek
Gulášek
Gulášek
Gulášek
Gulášek
Fotky vložil: Mangovka,alenab,evulaS33,Nandiči 
Hodnocení receptu Gulášek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice