Vložil: | Vikitorie |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 123 |
|
|
Použité suroviny receptu Jemný vepřový gulášek:
750 g - 1kg libového vepřového masa
| 3 střední cibule
| 100 g mleté sladké papriky
| 200 g čerstvých rajských
| 100 - 150 g čerstvých zelených obyč. paprik
| mouka na zahuštění
| sůl
| olej
| vařící voda
Postup přípravy receptu Jemný vepřový gulášek:
Na oleji orestujeme pokrájenou cibuli. V jiném kastrůlku na oleji orestujeme zeleninu, nejprve papriku, poté přidáme rajčata.
Na orestovanou cibuli přidáme na kousky nakrájené vepřové maso, krátce podusíme přidáme mletou papriku, trošku osolíme a podlijeme šťávou ze zeleniny. Jakmile začíná být masíčko měkké, zaprášíme jej moukou, dobře promícháme - orestujeme, podlijeme trochou horké vody, přidáme zeleninu a provaříme.
Fotky receptu Jemný vepřový gulášek:
Fotky vložil: Ježíšek,Vikitorie,Natural,evabel,Torta,man,cudovluc,tvackova1