Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velikonoční nákyp s uzeným masem

fotka Velikonoční nákyp s uzeným masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Velikonoční nákyp s uzeným masem:

800 g uvařených brambor  | 350 g uzeného masa  | 2 cibule  |  sladká paprika  |  sůl  |  pepř  | 1 svazek zelené petrželky  | 3 vejce  | kelímek zakysané smetany  | 150 g plátkového sýra  |  olej  |  rozpuštěné máslo

Postup přípravy receptu Velikonoční nákyp s uzeným masem:

Oloupané uvařené a zchladlé brambory nakrájíme na plátky, uzené maso na nudličky. Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme papriku, brambory, sůl, pepř a promícháme. Zapékací mísu vymažeme máslem, pokryjeme vrstvou brambor, vrstvou masa, posypeme nasekanou petrželkou a zakryjeme další vrstvou brambor, kterou poklademe plátky sýra. Vejce rozšleháme ve smetaně a směs zalijeme. Pokapeme máslem a necháme zapéci v troubě.


Fotky receptu Velikonoční nákyp s uzeným masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Velikonoční nákyp s uzeným masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !