Vložil: | MartinaT |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 80 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřové myslivecké kotlety :
4 vepřové kotlety
| sůl, pepř
| mletý fenykl
| 5 lžic oleje
| 1 stroužek česneku
| 0,1 l bílého vína
| 2 lžíce rajčatového protlaku
| kousek vařeného květáku na ozdobu
| 40 g másla
| 40 g strouhaného čedaru
Postup přípravy receptu Vepřové myslivecké kotlety :
Vepřové kotlety naklepeme, nařízneme okraje, osolíme, opepříme, okořeníme mletým fenyklem a opečeme z obou stran na oleji. Pak je vyjmeme a uchováme na teple. Na pánvi osmahneme celý stroužek česneku, vyndáme ho, přidáme rajčatový protlak rozředěný vodou, víno a krátce povaříme. Žebírka dáme na mísu, podlijeme horkou omáčkou a ozdobíme květákem, posypeme čedarem a pokapeme rozpuštěným máslem.
Fotky receptu Vepřové myslivecké kotlety :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!