Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové rizoto

fotka Vepřové rizoto
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Vepřové rizoto :

400 g vepřového masa  | 1 balíček mražené zeeniny  | 4 balíčky rýže  | 1 konzerva žampionů  | 1 lžíce sladké papriky  | 2 ks cibule  | 1 lžička kari  | 2 lžíce sojové omáčky  | 200 g strouhaného sýra  |  olej  |  sůl  |  mletý černý pepř

Postup přípravy receptu Vepřové rizoto :

Rýži uvaříme, ale ne úplně doměkka. Cibulku oloupeme, nakrájíme na kostičky. Žampiony necháme okapat. Vepřové maso nakrájíme jak je libo.

Na pánvi cibulku zpěníme, přidáme vepřové maso, zeleninu, žampiony, koření a orestujeme. Vše podlijeme trochou sójové omáčky, osolíme a opepříme.

Hotovou rýži vsypeme do vymazaného pekáče, promícháme s masovou směsí a dáme zapéct. Podle chuti posypeme strouhaným sýrem, ale ten přidáváme později.

Zapečené vepřové rizoto ihned podáváme.


Fotky receptu Vepřové rizoto :

Vepřové rizoto
Vepřové rizoto
Vepřové rizoto
Fotky vložil: mihol,Marci7,MichelePrg 
Hodnocení receptu Vepřové rizoto
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !