|   
 
    | Vložil: | Curdibilka |  | Porcí: | 4 |  | Doba přípravy: | 40 min |  | Hodnocení: | Žádné hodnocení |  | Počet hodnocení: | 0 |  |  | 
Použité suroviny receptu Vepřové s čínskou zeleninou:
1/2kg vepř. kýty
 | 1 lžička solamylu
 | 4 lžíce worchesteru
 | 1 lžíce koření na čínu
 | 1 lžíce oliv. oleje
 | 5 stroužků česneku
 | 350g čínské zeleniny
 | 1dl vody
 | 1 lžíce gril. koření
Postup přípravy receptu Vepřové s čínskou zeleninou:
Vepřovou kýtu odblaníme, omyjeme vodou a osušíme. Maso nakrájíme na menší proužky. 
Na hlubší pánvi si ohřejeme olivový olej a připravené maso na něj vsypeme. Orestujeme, přidáme nadrobno nakrájený česnek, směs koření na grilování s kořením na čínu a zakapeme worcesterovou omáčkou. Promícháme a necháme pod pokličkou prohřát. 
Abychom měli více omáčky, rozmícháme si solamyl se studenou vodou a vlijeme k masu. Krátce povaříme. 
Maso je brzy měkké, proto přidáme i mraženou čínskou zeleninu a po promíchání opět prohřejeme. 
Vepřové maso s čínskou zeleninou podáváme s vařenou rýží. 
Fotky receptu Vepřové s čínskou zeleninou: 
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!