Vložil: | Curdibilka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřové s čínskou zeleninou:
1/2kg vepř. kýty
| 1 lžička solamylu
| 4 lžíce worchesteru
| 1 lžíce koření na čínu
| 1 lžíce oliv. oleje
| 5 stroužků česneku
| 350g čínské zeleniny
| 1dl vody
| 1 lžíce gril. koření
Postup přípravy receptu Vepřové s čínskou zeleninou:
Vepřovou kýtu odblaníme, omyjeme vodou a osušíme. Maso nakrájíme na menší proužky.
Na hlubší pánvi si ohřejeme olivový olej a připravené maso na něj vsypeme. Orestujeme, přidáme nadrobno nakrájený česnek, směs koření na grilování s kořením na čínu a zakapeme worcesterovou omáčkou. Promícháme a necháme pod pokličkou prohřát.
Abychom měli více omáčky, rozmícháme si solamyl se studenou vodou a vlijeme k masu. Krátce povaříme.
Maso je brzy měkké, proto přidáme i mraženou čínskou zeleninu a po promíchání opět prohřejeme.
Vepřové maso s čínskou zeleninou podáváme s vařenou rýží.
Fotky receptu Vepřové s čínskou zeleninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!