MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žebírka na kysaném zelí

fotka Žebírka na kysaném zelí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Žebírka na kysaném zelí:

4 silnější plátky vepř. karé  | 500 g kysaného zelí  | 250 g zakysané smetany  | 100 g slaniny  | 1 cibule  | 2 stroužky česneku  | 1 bobkový list  | 1 brambor  | 4 lžičky kečupu  |  olej  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Žebírka na kysaném zelí:

Řízky naklepejte, osolte a zprudka opečte na oleji po obou stranách. Ve výpeku z řízků osmažte cibuli nakrájenou nadrobno a slaninu nakrájenou na kostičky. Přidejte prolisovaný česnek, zelí, bobkový list, pepř a duste. Když zelí změkne, zahustěte je nastrouhaným syrovým bramborem. Maso rozložte na plech vymazaný tukem, na každý navršte kopeček zelí a lžičku kysané smetany. Zapečte ve vyhřáté troubě. každou porci ozdobte lžičkou kečupu.


Fotky receptu Žebírka na kysaném zelí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žebírka na kysaném zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !