![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
25. 01. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní králičí játra: Králičí játra přes noc namočíme do mléka, druhý den je vytáhneme, osušíme, nakrájíme na kousky a na rozpáleném oleji prudce kousky jater opečeme. Hotová játra ihned obalíme ve... ... …více»
|
![]() |
24. 01. 2008 Vnitřnosti Žádné hodnocení
Příprava receptu Obalená paštika: Játrový sýr, případně dobře vychlazenou paštiku z konzervy, nakrájíme na plátky silné 0,5-1 cm. Obalíme jako řízek a smažíme na oleji na teflonové pánvi. Podáváme s bramborovou kaší nebo bramborem ... ... …více»
|
![]() |
24. 01. 2008 Vnitřnosti Žádné hodnocení
Příprava receptu Játra na knedlíkové topince: Opraná játra nakrájíme na 12 tenkých plátků, které opečeme po obou stranách na teflonové pánvi na oleji, do kterého jsme dali 1 celý stroužek česneku. Hotová játra osolíme a opepříme. Na druhé pánvi s ... …více»
|
![]() |
24. 01. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játrový kebab: Játra nakrájíme na kousky a asi 2 hodiny je marinujeme ve směsi citronové šťávy a chilli. Pak je napícháme na jehlice a grilujeme za stálého potírání rozpuštěným máslem. Solíme nakonec ... ... …více»
|
![]() |
24. 01. 2008 Vnitřnosti Žádné hodnocení
Příprava receptu Husí nebo kuřecí játra mandlemi: Opláchnuté mandle vsypeme do vařící vody, necháme přejít varem, ocedíme, oloupeme a a pokrájíme na hranolky. Játra odblaníme, napícháme do nich připravené mandle, a 1 hřebíček a vkládáme do malého pek ... …více»
|
![]() |
22. 01. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játra se smetanou : Na oleji orestujeme cibuli, přidáme játra nakrájená na kousky a gulášové koření. Podlijeme vodou, přidáme masox a 15 minut dusíme. Smícháme zakysanou smetanu se 2 lžícemi mouky a přidáme do podušenýc ... …více»
|
![]() |
22. 01. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Grilované ledvinky: Očistíme ledvinky a spaříme. Pak osušíme a nakrájíme podél na půlky. Opepříme, osolíme a potřeme rozpuštěným máslem. Grilujeme na každé straně 5 minut. Do 1/2 šálku rozehřátého másla přidáme... ... …více»
|
![]() |
22. 01. 2008 Vnitřnosti Žádné hodnocení
Příprava receptu Rychlá směs z jater: Na rozpálený tuk dáme cibuli, potom přidáme játra, rozkrájený salám, utřené 2 stroužky česneku a mírně opepříme. Dusíme do měkka, potom přidáme... ... …více»
|
![]() |
22. 01. 2008 Vnitřnosti Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí srdce: Dobře očistíme a propereme hovězí srdce. Z ostatních uvedených přísad uděláme nádivku a srdce jí naplníme. Uzavřeme jehlou nebo zavážeme, pak dusíme. Nejdřive přidáme šálek vřelé vody a čekáme, pokud ... …více»
|
![]() |
22. 01. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jazyk na sardeli: Vepřový jazyk uvaříme do měkka. Horký vyjmeme, ponoříme do studené vody a oloupeme. Na teflonové pánvi rozpustíme 25 g másla a zpěníme nastrouhanou cibuli. Přidáme na plátky nakrájený jazyk, podlijeme ... …více»
|