![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
11. 02. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řecké koule a špíz s americkými brambory: Na plech dáme olivový olej, rozprostřeme špízy a řecké koule a vše pečeme při teplotě cca 170°C po dobu 15 - 20 min. Připravíme základní hnědou omáčku, do které přidáme papriku nakrájenou na kostky a ... …více»
|
![]() |
11. 02. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játrové knedlíčky se sezamem a jablky: Játrové knedlíčky necháme krátce rozmrazit a opečeme na pánvi se sezamovými semínky v trošce oleje. Zelný salát si zatím v míse promícháme se zálivkou, kterou si připravíme ze všech uvedených ingredie ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mandlové ledvinky : 1. Ledvinky odblaníme, rozpůlíme, zbavíme vnitřních žilnatých částí a pod tekoucí vodou důkladně omyjeme.
2. Osušíme, nakrájíme na kostičky a poprášíme 1 lžící škrobové moučky.
3. Pórek a cibuli nak ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí žaludky na maďarský způsob : V osolené vodě uvaříme žaludky společně s pepřem a tymiánem. Vody nedáváme zbytečně mnoho. Na tuku osmažíme plátky cibule, žampiónů, mletou papriku, okurek i feferonku, zalijeme asi půl litrem proceze ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kantonská játra : Játra nakrájíme na dlouhé nudličky, přidáme bílek, sůl, pepř, sójovou omáčku a škrob. Dobře promícháme a vsypeme do pánve do horkého tuku. Zamícháme až po opečení do zlatova. Přisypeme cukr, kousky ce ... …více»
|
![]() |
9. 02. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nadívané drůbeží krky: Očištěné kůže z krků zašijeme na užší straně a naplníme touto hustší nádivkou: játra a salám drobně nakrájíme a v míse smícháme s dobře vymačkanou žemlí, vejcem, petrželkou, rozetřeným ... ... …více»
|
![]() |
8. 02. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játrová sekaná : Játra umeleme, přidáme postupně vejce, smetanu, olej a zahustíme strouhankou. Vše dobře promícháme, přidáme sůl a vegetu a dáme do dobře vymazané a strouhankou vysypané formy srnčí hřbet. Pečeme v mír ... …více»
|
![]() |
8. 02. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pirohy s paštikou a slaninou: Na kostičky nakrajíme anglickou slaninu, pak cibuli, česnek, vyklopíme 2-3 konzervy paštiky, vše necháme důkladně prohřát a přidáme koření - kmín, pepř, paprika sladká i pálivá, trochu hořčice, ... .. ... …více»
|
![]() |
7. 02. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pajčl: Očištěné srdce a jazyk uvaříme v osolené vodě společně s kuličkami koření a bobkovými listy doměkka ( v tlakovém hrnci asi 40 minut). Jazyk hned po uvaření zchladíme studenou vodou, oloupeme a společn ... …více»
|
![]() |
7. 02. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brambory zapečené s mozečkem: Vařené brambory nakrájíme na plátky a prosolíme. Odblaněný mozek podusíme na části másla a jemně sekané cibuli. Do vymazaného pekáčku dáme vrstvu brambor, na ni dušený mozek, poprášíme sladkou papriko ... …více»
|