Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.09. 2024
Dnes má svátek Matouš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Řecké koule a špíz s americkými brambory

Řecké koule a špíz s americkými brambory
11. 02. 2008 Vnitřnosti +_________
Příprava receptu Řecké koule a špíz s americkými brambory: Na plech dáme olivový olej, rozprostřeme špízy a řecké koule a vše pečeme při teplotě cca 170°C po dobu 15 - 20 min. Připravíme základní hnědou omáčku, do které přidáme papriku nakrájenou na kostky a ... …více»

Játrové knedlíčky se sezamem a jablky

Játrové knedlíčky se sezamem a jablky
11. 02. 2008 Vnitřnosti +-________
Příprava receptu Játrové knedlíčky se sezamem a jablky: Játrové knedlíčky necháme krátce rozmrazit a opečeme na pánvi se sezamovými semínky v trošce oleje. Zelný salát si zatím v míse promícháme se zálivkou, kterou si připravíme ze všech uvedených ingredie ... …více»

Mandlové ledvinky

Mandlové ledvinky
10. 02. 2008 Vnitřnosti +++_______
Příprava receptu Mandlové ledvinky : 1. Ledvinky odblaníme, rozpůlíme, zbavíme vnitřních žilnatých částí a pod tekoucí vodou důkladně omyjeme. 2. Osušíme, nakrájíme na kostičky a poprášíme 1 lžící škrobové moučky. 3. Pórek a cibuli nak ... …více»

Krůtí žaludky na maďarský způsob

Krůtí žaludky na maďarský způsob
10. 02. 2008 Vnitřnosti +++_______
Příprava receptu Krůtí žaludky na maďarský způsob : V osolené vodě uvaříme žaludky společně s pepřem a tymiánem. Vody nedáváme zbytečně mnoho. Na tuku osmažíme plátky cibule, žampiónů, mletou papriku, okurek i feferonku, zalijeme asi půl litrem proceze ... …více»

Kantonská játra

Kantonská játra
10. 02. 2008 Vnitřnosti +_________
Příprava receptu Kantonská játra : Játra nakrájíme na dlouhé nudličky, přidáme bílek, sůl, pepř, sójovou omáčku a škrob. Dobře promícháme a vsypeme do pánve do horkého tuku. Zamícháme až po opečení do zlatova. Přisypeme cukr, kousky ce ... …více»
 

Nadívané drůbeží krky

Nadívané drůbeží krky
9. 02. 2008 Vnitřnosti +_________
Příprava receptu Nadívané drůbeží krky: Očištěné kůže z krků zašijeme na užší straně a naplníme touto hustší nádivkou: játra a salám drobně nakrájíme a v míse smícháme s dobře vymačkanou žemlí, vejcem, petrželkou, rozetřeným ... ... …více»

Játrová sekaná

Játrová sekaná
8. 02. 2008 Vnitřnosti +_________
Příprava receptu Játrová sekaná : Játra umeleme, přidáme postupně vejce, smetanu, olej a zahustíme strouhankou. Vše dobře promícháme, přidáme sůl a vegetu a dáme do dobře vymazané a strouhankou vysypané formy srnčí hřbet. Pečeme v mír ... …více»

Pirohy s paštikou a slaninou

Pirohy s paštikou a slaninou
8. 02. 2008 Vnitřnosti ++++++-___
Příprava receptu Pirohy s paštikou a slaninou: Na kostičky nakrajíme anglickou slaninu, pak cibuli, česnek, vyklopíme 2-3 konzervy paštiky, vše necháme důkladně prohřát a přidáme koření - kmín, pepř, paprika sladká i pálivá, trochu hořčice, ... .. ... …více»

Pajčl

Pajčl
7. 02. 2008 Vnitřnosti ++________
Příprava receptu Pajčl: Očištěné srdce a jazyk uvaříme v osolené vodě společně s kuličkami koření a bobkovými listy doměkka ( v tlakovém hrnci asi 40 minut). Jazyk hned po uvaření zchladíme studenou vodou, oloupeme a společn ... …více»

Brambory zapečené s mozečkem

Brambory zapečené s mozečkem
7. 02. 2008 Vnitřnosti +_________
Příprava receptu Brambory zapečené s mozečkem: Vařené brambory nakrájíme na plátky a prosolíme. Odblaněný mozek podusíme na části másla a jemně sekané cibuli. Do vymazaného pekáčku dáme vrstvu brambor, na ni dušený mozek, poprášíme sladkou papriko ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !