Vložil: | LudmilaJas |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Hovězí srdce:
1 menší srdce
| 1 malá cibule
| 2 lžičky sekané petrželky
| 1/2 lžičky tymiánu
| 2 lžičky rozehřátého sádla
| 1 1/2 šálku strouhanky
| pepř,sůl
Postup přípravy receptu Hovězí srdce:
Dobře očistíme a propereme hovězí srdce. Z ostatních uvedených přísad uděláme nádivku a srdce jí naplníme. Uzavřeme jehlou nebo zavážeme, pak dusíme. Nejdřive přidáme šálek vřelé vody a čekáme, pokud se voda nevyvaří. Pak dáme pekáček do trouby, přidáme sádlo a pečeme dokud srdce nezměkne. Měkké hovězí srdce nakrájíme na tenké plátky a podáváme velmi horké.
Fotky receptu Hovězí srdce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!