![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 02. 2007 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Anglická játra: Játra zbavíme žilek a blan, nakrájíme je na plátky, opepříme a obalíme v mouce. Rozpálíme sádlo nebo olej a játra zprudka opečeme …více»
|
![]() |
10. 02. 2007 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí srdce na smetaně: Na polovině dávky tuku osmažíme kočka očištěné kořenové zeleniny a kostičky cibule. Přidáme strouhanou citrónovou kůru, koření, podlijeme vývarem …více»
|
![]() |
10. 02. 2007 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí játra na cibuli: Očištěná hovězí játra nakrájíme na tenčí plátky, okraje nařízneme, aby se při opékání nekroutily, opepříme je, obalíme v hladké mouce …více»
|
![]() |
10. 02. 2007 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený hovězí jazyk: Hovězí jazyk uvaříme v osolené vodě doměkka, sloupneme ho a okrájíme. Hustě jej prošpikujeme slaninou a pečeme na rožni nebo …více»
|
![]() |
16. 08. 2006 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový jazyk s polskou omáčkou: Vepřový jazyk uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Pak ho vyndáme a rychle opláchneme ledovou vodou, aby šel dobře loupat. …více»
|
![]() |
4. 08. 2006 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rizoto s kuřecími játry a žampiony: Na rozpálený tuk dáme na drobné kostičky nakrájenou cibuli. Jakmile zesklovatí, přidáme omytá, osušená a na větší kousky nakrájená kuřecí játra. …více»
|
![]() |
28. 07. 2006 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychlá vepřová játra: Očištěná a omytá játra nakrájíme na velmi tenké plátky. Na pánev dáme rozpustit sádlo a na rozpálené vložíme nakrájená játra. …více»
|
![]() |
23. 07. 2006 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové srdce na slanině: Na pánvi rozpálíme tuk a na něj vkládáme na nudličky nakrájenou slaninu, kterou necháme zesklovatět. …více»
|
![]() |
4. 07. 2006 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové jazyky a srdce na smetaně: Očištěné srdce a jazyky dobře omyjeme ve studené vodě. Vložíme je do hrnce, zalijeme studenou vodou, přidáme koření, ocet, osolíme a přiklopené poklicí uvaříme do měkka. …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |