![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
25. 06. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kachní játra na rýžovém likéru: Do hrnce s vroucí vodou (2litry) nasypeme polévkovou lžíci soli a nalijeme trochu olivového oleje (asi taky tak polévkovou lžíci). Vložíme nudle a vaříme dle návodu (max. 10 minut). Pokud použijeme Gl ... …více»
|
![]() |
24. 06. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Paštikové brambory: Uvařené brambory slijeme a necháme okapat. Oloupeme je a rozkrájíme na větší kostky. Játrovou paštiku nakrájíme na kostky. Na 2 lžících másla opečeme brambory na pánvi dozlatova. Osolíme, opepříme, oc ... …více»
|
![]() |
24. 06. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brazilská kuřecí srdíčka s kukuřicí: Očištěná kuřecí srdíčka napícháme na špejli střídavě se stroužky česneku a lístky bazalky.
Špízy osolíme, opepříme, ze všech stran opečeme na olivovém oleji společně se zbylými stonky bazalky.
Kuk ... …více»
|
![]() |
23. 06. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jaternicový prejt s houbami: Jemně pokrájenou cibuli osmažíme na másle, přidáme pokrájené houby, podusíme, opepříme a osolíme. Vepřové koleno a játra se zeleninou, cibulí a kořením uvaříme v osolené vodě, měkké maso vykostíme. Ho ... …více»
|
![]() |
23. 06. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Anglický špíz: Játra, slaninu, salám, žampióny - vše pokrájíme na kousky, napichujeme střídavě na jehly, opepříme. Játra osolíme až nakonec. Zabalíme do alobalu a upečeme nad ohněm (na grilu). ... ... …více»
|
![]() |
23. 06. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játra po cchuansku: Játra nakrájíme na tenké plátky, obalíme je v škrobové moučce a prudce opečeme na oleji.
Pokrájíme houby, česnek, a cibuli a přidáme k opečeným játrům, osmahneme, přidáme cukr, zázvor, papriku, soj. ... …více»
|
![]() |
23. 06. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Paštika z drůbežích jater: Játra dusíme na tuku doměkka, vyjmeme a na tuku usmažíme vejce. Játra i vejce jemně umeleme, přidáme utřenou sardelovou pastu, jemně nastrouhanou malou cibuli, papriku a třeme ručním elektrickým šleha ... …více»
|
![]() |
22. 06. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí játra v hořčičné omáčce : Telecí játra rozkrájíme na plátky a dusíme na tuku se strouhanou cibulí. Zaprášíme je trochou mouky, povaříme s vývarem, osolíme, přidáme lžíci hořčice a podle chuti pepř. Jako přílohu podáváme brambo ... …více»
|
![]() |
22. 06. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kaviár pro židovku : Drůbeží játra opláchneme, osušíme a upečeme na roštu nebo na pánvi na drůbežím tuku.
Natvrdo uvařená vajíčka rozsekáme nadrobno. Cibule nakrájíme nadrobno a společně s posekanými opečenými játry a ... …více»
|
![]() |
22. 06. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí játra na cibulce: Telecí játra propereme ve vodě a v mléce, naklepeme nožem, stáhneme z nich blánu a nakrájíme je na tenké plátky. Na másle usmažíme do růžova na drobno nasekanou cibulku, přidáme kmín a okapaná telecí ... …více»
|