![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
30. 06. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš z drůbežích žaludků a srdíček : Na rozpáleném sádle smažit nakrájenou cibuli (V-krouhač) do zlatova, přidat papriku (nespálit!), překrojené žaludky, sůl, česnek, kmín, pepř, majoránku, všeho přiměřeně přiměřeně. Dusit skoro nasucho ... …více»
|
![]() |
30. 06. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzený jazyk v rosolu: Očištěný vepřový jazyk zalijeme studenou vodou, přidáme očistěnou zeleninu a koření, osolíme a na mírném odni vaříme do měkka. Vařený jazyk vyjmeme z vývaru, oloupeme, necháme úplně vychladnout a nakr ... …více»
|
![]() |
30. 06. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játra s brokolicí: Vepřová játra dobře očistíme a omyjeme vlažnou vodou. Nakrájíme je na kousky - kratší proužky a orestujeme je na lžíci olivového oleje.
K játrům přidáme brokolici rozdělenou na menší růžičky, opepří ... …více»
|
![]() |
30. 06. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí mozeček opékaný na mušlích: Mozečky spaříme horkou vodou, odblaníme, dáme do ubrousku, ponoříme do vařící slané vody, pak je vyndáme a rozsekáme. Housku nastrouháme. Větší mušle důkladně omyjeme. Parmazán nastrouháme.
Na pánvi ... …více»
|
![]() |
29. 06. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ardénské ledvinky: Na másle podusit šalotky, houby a papriky (asi 5 minut). Přidat ledvinky a dusit je dalších 5 minut. Sem tam zamíchat. V malém kastrolku, nebo šufánku sehřát brandy, zapálit a nalít na ledvinky. Když ... …více»
|
![]() |
29. 06. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Karamelizované telecí ledvinky: Připravíme si marinádu z medu, sherry octa, worcesterské omáčky a sojové omáčky. Důkladně promícháme a dáme stranou. Do rozpálené pánve dáme trochu olivového oleje a ledvinky opékáme z obou stran po d ... …více»
|
![]() |
29. 06. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Indická rýže s játry: V horkém tuku osmahneme prstence cibule a kari, přidáme nakrájená játra a 10 minut je osmahneme, podlijeme vývarem, vložíme rýži a 5 minut vaříme.
Přidáme buráky a sojové boby. Ochutíme solí a smet ... …více»
|
![]() |
29. 06. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játra v petrželovém těstíčku: Omyté brambory 20 minut vaříme. Uvařené slijeme, propláchneme studenou vodou a necháme vychladnout. Mléko rozkvedláme s vejcem a s moukou. Svazeček petrželky omyjeme, pár snítek odložíme na zdobení . ... …více»
|
![]() |
29. 06. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dršťky na pivě s rajčaty: Dršťky prosolíme a propereme aspoň ve třech vodách a pak je nakrájíme na nudličky.
Na oleji osmahneme pokrájenou cibuli s nadrobno pokrájenou mrkví, celerem, nasekaným česnekem, poté přid ... ... …více»
|
![]() |
29. 06. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čínská kuřecí srdíčka: Srdíčka odblaníme, uděláme do nich podélně několik zářezů, čímž nám vznikne placička. Řádně omyjeme.
Pak je naložíme do bílého vína s 2 PL sojové omáčky a necháme odležet několik hodin (stačí 2) v ch ... …více»
|