![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
2. 06. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Drůbeží jatýrka a mandlové švestky v křupavé slanině : Drůbeží jatýrka a vypeckované švestky naložíme do portského vína – nejlépe přes noc. Jatýrka zabalíme do plátku anglické slaniny, mandli vložíme do švestky místo pecky a téže zabalíme do slaniny. Slan ... …více»
|
![]() |
2. 06. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Obložená drůbeží játra: Přebereme maliny. Opláchneme saláty, osušíme vytřepáním a listy natrháme na menší kousky. Pomeranče oloupeme i s bílou slupkou a z jednotlivých dílků opatrně vyřízneme dužinu. Maliny, saláty i pomeran ... …více»
|
![]() |
2. 06. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažená husí játra: Husí játra omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky.
Připravíme si 3 misky. Do jedné misky nasypeme mouku, do druhé rozklepneme vejce a rozšleháme je a do poslední nasypeme strouhanku.
Připraven ... …více»
|
![]() |
2. 06. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažené drůbeží žaludky: Ze žaludků odstraňte silnou kůži a očistěte je. Ke smažení lze použít jen čisté libové maso. Nakrájejte žaludky na tenké plátky, dejte je do misky a zalijte nálevem a nechte asi 20 min. odležet. Nálev ... …více»
|
![]() |
1. 06. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rizoto z vepřových ledvinek: Cibuli oloupeme a jemně posekáme. Osmažíme ji na rozehřátém oleji.
Přidáme dobře očištěné a omyté ledvinky nakrájené na plátky a spolu s kousky žampionů krátce podusíme. Potom osolíme, okořeníme, ... …více»
|
![]() |
1. 06. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játra zvíkovského raráška: Rajčata nakrájíme na plátky. Cibuli a česnek (množství podle chuti) očistíme. Cibuli nakrájíme na nudličky a česnek prolisujeme.
Plátky jater jemně naklepeme a poprášíme chilli kořením. Na vyšší pá ... …více»
|
![]() |
31. 05. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lakovaná vepřová játra: Játra nakrájíme na plátky. Na pánvi rozehřejeme olej, játra rychle osmažíme z obou stran a vyjmeme.
Játra potřeme po obou stranách zálivkou (smíchat bílé víno, zázvor a cukr) a ještě chvíli smažíme. ... …více»
|
![]() |
31. 05. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sadařova játra: Játra opláchneme, odblaníme, zbavíme šlach a nakrájíme na plátky. Ty pak obalíme v mouce přebytečnou mouku setřepeme a játra necháme chvíli zaschnout.
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Jab . ... …více»
|
![]() |
29. 05. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Husí játra s hráškem a žampiony: Husí játra očistíme, omyjeme a rozpůlíme. Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky.
Na pánvi rozpálíme máslo s olejem a husí játra orestujeme. Přidáme žampiony a hrášek a lehce osmahneme. Pak vše z ... …více»
|
![]() |
29. 05. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játrová směs do bramboráku: Drůbeží játra očistíme, omyjeme a osušíme. Pokud jsou játra velká, můžeme je rozpůlit. Cibuli oloupeme a nasekáme nahrubo. Jablka omyjeme, rozčtvrtíme, vyjmeme jádřince a dužinu nastrouháme nahrubo. . ... …více»
|