Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 15.12. 2025
Dnes má svátek Radana a Radan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Drůbeží játra na cibuli a s jablky

fotka Drůbeží játra na cibuli a s jablky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Drůbeží játra na cibuli a s jablky:

500 g drůbeží játra  | 2 cibule  | 2 jablka  | špetka pepř, mletá paprika  | trochu tuk  | špetka sůl

Postup přípravy receptu Drůbeží játra na cibuli a s jablky:

Cibuli nakrájíme na proužky, opražíme v kastrolku na trošce tuku. Když začne zlátnout, přidáme oloupaná jablka, zbavená jádřinců a nakrájená na tenké plátky. Podusíme, až jablka změknou. Směs přeložíme na talíř. Do výpeku vložíme játra nakrájená na kousky, opepřená, posypaná mletou paprikou a případně okořeněná oblíbeným kořením.
Orestujeme, trošku podlijeme a dusíme pod pokličkou, dokud játra nezměknou. Když jsou játra měkká, přidáme směs z cibule a z jablka, kterou jsme si odložili na talíř. Necháme prohřát. Nakonec osolíme.


Fotky receptu Drůbeží játra na cibuli a s jablky:

Drůbeží játra na cibuli a s jablky
Fotky vložil: filipi 
Hodnocení receptu Drůbeží játra na cibuli a s jablky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !