Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Játra na jalovci

fotka Játra na jalovci
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Játra na jalovci:

0,5 kg vepřových jater  | 100 g slanina  | 1 šlehačka  |  olej  |  hladká mouka  |  mletá paprika  |  jalovec  |  bobkový list  |  sůl

Postup přípravy receptu Játra na jalovci:

Nakrájíme játra na nudličky, zaprášíme hladkou moukou a sladkou paprikou a opečeme na rozpáleném tuku. Přidáme na nudličky nakrájenou slaninu, jalovec a bobkový list, podlijeme trochou červeného vína a dusíme pod pokličkou asi 10 - 15 minut. Potom dusíme bez pokličky, aby nám šťáva zhoustla. Dosolíme, před dokončením zalijeme šlehačkou, vyjmeme koření a podáváme.


Fotky receptu Játra na jalovci:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Játra na jalovci
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !