Vepřová játra dobře očistíme a omyjeme vlažnou vodou. Nakrájíme je na kousky - kratší proužky a orestujeme je na lžíci olivového oleje.
K játrům přidáme brokolici rozdělenou na menší růžičky, opepříme, mírně osolíme a promícháme. Přidáme worcesterovou omáčku, krátce prohřejeme.
Na lžičce oleje připravíme vaječné omelety. Sběračkou vlijeme připravená rozmíchaná a osolená vejce s moukou a mlékem na rozehřátý olej. Přisypeme hrstku mražené zeleniny a necháme omelety osmažit (do zahnědnutí okrajů), pak je otočíme a po chvilce vyndáme. Takto postupně připravíme čtyři porce.
Omelety na talířích plníme do poloviny játry s brokolicí a druhou půlkou přiklopíme.
Vhodnou přílohou je bramborová kaše, kterou sypeme čerstvou nebo sušenou petrželkou. Pokrm lze doplnit i rajčaty nebo jinou čerstvou zeleninou.
Fotky receptu Játra s brokolicí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!