Postup přípravy receptu Omeleta plněná játry a žampiony:
Játra podle potřeby očistíme a nakrájíme na menší plátky. Žampiony očistíme, hlavičky oloupeme a nakrájíme na plátky. Cibuli očistíme a nakrájíme na plátky.
Ve vyšší pánvi rozehřejeme máslo s olejem. Vsypeme játra a důkladně je osmahneme. Vsypeme cibuli a žampiony, společně je dusíme doměkka. Zakápneme je sójovou omáčkou a kečupem. Podle chuti osolíme a opepříme.
Zatím si rozklepneme vejce, vidličkou je lehce rozkvedláme a podle chuti je osolíme a opepříme. V pánvi rozehřejeme olej s máslem, vlijeme vejce a zvolna smažíme omeletu. Obvykle stačí 4 - 5 minut.
Usmaženou omeletu dáme na talíř, na polovinu rozložíme játra se žampiony a omeletu přeložíme. Omeletu plněnou játry a žampiony ihned podáváme a zdobíme čerstvou zeleninou. Vhodnou přílohou je zeleninový salát.
Fotky receptu Omeleta plněná játry a žampiony:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!