Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Srdíčko na česneku

fotka Srdíčko na česneku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Srdíčko na česneku:

1 kg vepř. nebo hovězího srdce /hovězí déle trvá/  | 750 g cibule  | 1,5 paličky pěkného česneku  | 1 kostka vývaru  |  hladká mouka na zahuštění  |  sůl, pepř  |  olej

Postup přípravy receptu Srdíčko na česneku:

Nakrájenou cibuli dáme na rozpálený olej a orestujeme do zlatova. Mezitím srdíčko pokrájíme na tenké plátky, poté vložíme na cibuli a chviličku dusíme. Podlijeme a přidáme kostku vývaru a část česneku nakrájeného na plátky. Dusíme doměkka, přidáme zbytek česneku. Zahustit můžeme buď zaprášením moukou přímo /není-li však v kastrolu příliš velké množství vydušené šťávy/,- zasmahneme a dolejem vařící vodou, nebo připravíme klasický závarek. Dosolíme, opepříme a chvíli povaříme.
Výborné s rýží, bramborem i knedlíkem.

Tip k receptu: Oživit pokrm můžeme též tím, že k cibulce dáme kousek na kostičky nakrájené slaniny, ovšem dáme o trochu méně oleje, aby omáčka nebyla příliš mastná


Fotky receptu Srdíčko na česneku:

Srdíčko na česneku
Srdíčko na česneku
Srdíčko na česneku
Fotky vložil: Vikitorie 
Hodnocení receptu Srdíčko na česneku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !