Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 13.12. 2025
Dnes má svátek Lucie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí játra v červeném oleji

fotka Telecí játra v červeném oleji
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Telecí játra v červeném oleji:

400 g telecích jater  |  sůl  |  pepř  | 2 dl oleje  | 100 g červené kapie  | 100 g nakládaných okurek  | 50 g cibule  | 80 g žampionů  | 100 g ostrého kečupu

Postup přípravy receptu Telecí játra v červeném oleji:

Telecí játra rozdělíme na 4 díly a na rozpáleném oleji prudce opečeme do hotova. Z cibule, kapie, okurek a žampionů si připravíme jemně dušenou směs, kterou spojíme ostrým kečupem. Celou tuto směs připravujeme na dostatečném množství oleje, který je důležitý k dekoraci celého studeného předkrmu. Telecí játra klademe na talíř a přeléváme směsí s dostatečným množstvím oleje, zdobíme čerstvou petrželkou.


Fotky receptu Telecí játra v červeném oleji:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí játra v červeném oleji
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !