Použité suroviny receptu Telecí játra v červeném oleji:
400 g telecích jater
| sůl
| pepř
| 2 dl oleje
| 100 g červené kapie
| 100 g nakládaných okurek
| 50 g cibule
| 80 g žampionů
| 100 g ostrého kečupu
Postup přípravy receptu Telecí játra v červeném oleji:
Telecí játra rozdělíme na 4 díly a na rozpáleném oleji prudce opečeme do hotova. Z cibule, kapie, okurek a žampionů si připravíme jemně dušenou směs, kterou spojíme ostrým kečupem. Celou tuto směs připravujeme na dostatečném množství oleje, který je důležitý k dekoraci celého studeného předkrmu. Telecí játra klademe na talíř a přeléváme směsí s dostatečným množstvím oleje, zdobíme čerstvou petrželkou.
Fotky receptu Telecí játra v červeném oleji:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!