400 g vepřového masa z kýty nebo plece
| 3 lžíce sádla
| 1 velká cibule
| sůl
| drcený kmín
| oregano
| hladká mouka
| 100 g paprikované klobásy (čabajská, dunajská)
| 1 světlé pivo
Postup přípravy receptu Maso paní sládkové:
Maso nakrájíme na drobnější kostičky. Cibuli oloupeme, rozkrojíme na polovinu a nakrájíme na půlkolečka. V kastrolu rozpálíme sádlo, opečeme na něm cibuli dozlatova a přidáme nakrájené maso. Osolíme, okořeníme a ve vlastní šťávě dusíme téměř doměkka. Ke konci dušení přidáme oloupanou a na plátky nakrájenou klobásu, lehce vše zaprášíme hladkou moukou, osmahneme a poté zalijeme pivem. Promícháme a necháme ještě asi 10 – 15 minut provařit. Podáváme s rýží nebo houskovým knedlíkem.
Fotky receptu Maso paní sládkové:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!