Vložil: | Pelda |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 20 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Maso v povidlové marinádě:
4 porce vepřové maso
| 3 lžíce švestkových povidel
| 2 lžíce bílého vína
| 2 lžíce oleje
| 2 stroužky česneku
| 1/2 chilli papričky
| sojová omáčka
| sůl
Postup přípravy receptu Maso v povidlové marinádě:
Vepřové maso nakrájíme na kostičky a zalijeme marinádou. Necháme v ledničce přes noc a poté smažíme na oleji.
Marináda: Smícháme víno, povidla, olej, sojovou omáčku, osolíme a přidáme prolisovaný česnek a nadrobno nakrájenou chilli papričku.
Fotky receptu Maso v povidlové marinádě:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!