Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Maso z Bombaje

fotka Maso z Bombaje
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Maso z Bombaje:

800 g vepřového masa  | 4 lžíce oleje  | 1/2 lžičky chilli  | špetka pepře  | 1 lžička polohrubé mouky  | 2 cibule  | 2 rajčata  | 1 sklenice piva  |  sůl

Postup přípravy receptu Maso z Bombaje:

Maso nakrájíme na kousky a 3 hodiny marinujeme ve směsi z oleje, koření, mouky a soli. Potom je postavíme na oheň a pražíme asi 10 minut (maso i nálev), poté přidáme umletou cibuli a rajčata. Po chvilce směs zalijeme pivem a dusíme doměkka. Hotový pokrm necháme vychladnout a dáme do lednice. Podáváme až druhý den, kdy pokrm znovu ohřejeme.


Fotky receptu Maso z Bombaje:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Maso z Bombaje
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles