Postup přípravy receptu Masová řezanka s cuketou:
V misce si rozmícháme celé vajíčko se špetkou soli a lžičkou maizeny. Vepřové maso nakrájíme na hranolky velikosti malíčku, přidáme do misky a vše dobře promícháme. Takto naložené maso necháme odležet v chladnu asi 2 až 3 hodiny. Další úprava jídla je poměrně rychlá - stačí na ni půl hodiny. Nejdříve si nakrájíme všechny suroviny - cibuli na půlkolečka, cuketu na tenčí hranolky, papriku na proužky, (houby na plátky, feferonku na proužky). Na pánvi rozpálíme olej, osmahneme na něm maso a potom přidáme všechnu nakrájenou zeleninu, kečup, sojovou omáčku a trochu chilli koření. Promícháme a necháme asi 10 minut podusit. Podle potřeby dosolíme. Podáváme s rýží, ale stačí také chléb.