Postup přípravy receptu Masová směs s Moravankou:
Jde o rychlé a velmi jednoduché jídlo. Vepřová játra dobře opláchneme, nakrájíme na kousky a promícháme s troškou máčeného škrobu. Také vepřovou kýtu si nakrájíme na nudličky a smícháme s rozšlehaným a osoleným vajíčkem. Každé maso máme ve zvláštní nádobě a máme-li čas, necháme ho chvíli odležet. Zeleninu Moravanka přecedíme a větší kusy nakrájíme (okurky na kolečka, feferonku na menší kousky). Na pánvi si rozpálíme olej, nejdříve na něm opečeme játra a dáme je stranou. Potom na oleji opečeme vepřové maso. Jakmile zbělí, přidáme již opečená játra a nakrájenou zeleninu Moravanka. Promícháme a necháme chvíli prohřát. Podáváme s rýží a ozdobíme listy hlávkového salátu.