Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Masové fondue s cibulí:
500 g vepřového masa
| 200 g mladých cibulek
| podle chuti: sůl, pepř, kari
| olej na opékání
Postup přípravy receptu Masové fondue s cibulí:
Nakrájené plátky vepřového masa osolíme, opepříme a posypeme kari. Zakapeme olejem a necháme v chladu rozležet. Do středu stolu na hořák upravíme misku s horkým olejem a jednotlivá sousta opékáme. Na vidlici vždy upravíme malou cibulku a kousek masa. Opečené střídavě namáčíme do připravených omáček a podáváme se slaným pečivem.
Fotky receptu Masové fondue s cibulí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!